Από TV24 Team

Λίγες μέρες μετά την προβολή του τρίτου επεισοδίου του Maestro (το οποίο σάρωσε στα νούμερα τηλεθέασης για άλλη μία φορά) ο δημοφιλής σκηνοθέτης Δημήτρης Αρβανίτης, μίλησε στην κάμερα του Open Weekend, και τοποθετήθηκε τόσο για την σειρά, όσο και για την τηλεοπτική επιστροφή του Χριστόφορο Παπακαλιάτη μετά από αρκετά χρόνια απουσίας του.

Όλα όσα ανέφερε ο Δημήτρης Αρβανίτης για το Maestro

«Σαν ποιότητα παραγωγής το Maestro δείχνει τα λεφτά που έχει πάρει. Όχι παραπάνω. Αν με ρωτάτε όμως δραματουργικά το βρίσκω τελείως flat, δεν έχει μία δυναμική το σενάριο. Είναι ο Παπακαλιάτης πριν δέκα χρόνια σε αναπαραγωγή. Επίσης, ο ίδιος ο Παπακαλιάτης ξαναπαίζει τον εαυτό του και δεν έχει ωριμάσει για να πω την γνώμη μου. Το να ξαναδώ το ίδιο πράγμα για άλλη μια φορά, που δεν το έβλεπα ούτε τότε γιατί το είχα βαρεθεί, δεν μου λέει κάτι» είπε χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης.

Το spoiler του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για το τέλος του Maestro

Μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία έχουμε δει από τον Παπακαλιάτη, ο οποίος μετά από κάθε επεισόδιο δημιουργεί ένα podcast, στο οποίο μιλάει σχετικά με τη σειρά. Στο τρίτο λοιπόν, τον είδαμε με καλεσμένη την Χάρις Αλεξίου να μιλάνε από κοινού για το σίριαλ, με τον Χριστόφορο να δίνει και ένα spoiler για το τέλος (δείτε εδώ την πιο συγκινητική σκηνή του σίριαλ με την Αλεξίου).

«Πριν από το τέλος κάθε επεισοδίου ήθελα να φτιάξω μια μικρού μήκους όλο αυτό το έγκλημα πως εξελίσσεται. Στο τελευταίο επεισόδιο θα το δούμε ολοκληρωμένο και θα καταλάβουμε ακριβώς τι συμβαίνει» είπε αρχικά για τον φόνο του Χαράλαμπου.

«Είναι μια ανεξάρτητη νότα. Η οποία όμως δεν είναι και τόσο ανεξάρτητη. Δεν μπορώ ακόμα να προδώσω τα στοιχεία. Θα καταλάβουν όλοι στο τέλος τι εννοώ. Όλο θα δέσει σαν παζλ. Το οποίο ήταν και το ζητούμενο».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Maestro: «Αν ακουμπήσεις τον γιο μου θα σε σκοτώσω» - Η νέα σκηνή με τη Μαρία Καβογιάννη που σοκάρει

Maestro: «Γνήσια σειρά του Παπακαλιάτη!» - Η ερωτική σκηνή του Ορέστη και της Κλέλιας που έβαλε φωτιά στο Twitter