Από Πέννυ Μαστοράκου

Άλλο ένα επεισόδιο είδαμε εχθές στο Φως στο Τούνελ, στο οποίο η Αγγελική Νικολούλη (δείτε εδώ το τηλεφώνημα που την είχε ταράξει λίγο καιρό πριν) με την βοήθεια των συνεργατών και ολόκληρης της ομάδας της, προσπάθησε να διαλευκάνει και να φτάσει στην αλήθεια, αρκετών υποθέσεων που έχουν φτάσει στην εκπομπή το τελευταίο διάστημα.

Ωστόσο κατά την διάρκεια της εκπομπής, η παρουσιάστρια συνδέθηκε με το κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα με την πλατεία Αμερικής, και δημιουργήθηκε μία μικρή αναστάτωση, εξαιτίας κάποιων ήχων οι οποίοι θορύβησαν την Αγγελική Νικολούλη.

Τι συνέβη στον αέρα του Φως στο Τούνελ

«Τι έγινε; Ακούω μπαμ, μπουμ έχουμε κάτι το ιδιαίτερο, το σοβαρό εκεί; Επεισόδια να μην είναι, αν είναι για χαρές αυτά, καλά είναι», είπε η Αγγελική Νικολούλη, ενώ η δημοσιογράφος της εκπομπής απάντησε πως το πιο πιθανό είναι πως πρόκειται για βεγγαλικά στην περιοχή.

Η οργή της στον αέρα της εκπομπής με αφορμή τον νόμο για τους βιαστές

Λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα της (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας) η Αγγελική Νικολούλη το βράδυ της Παρασκευής 21/10 επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος και στο Φως στο Τούνελ για να ξεκινήσει να εξιχνιάζει νέα μυστήρια, και φυσικά από την θεματολογία της δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι πράξεις που έχουν σοκάρει τις τελευταίες μέρες το πανελλήνιο, μεταξύ άλλων και η υπόθεση του Κολωνού.

Η παρουσιάστρια τότε έκανε ένα σχόλιο και ξέσπασε σχετικά με την αύξηση των σεξουαλικών εγκλημάτων στη χώρα μας, με θύματα ανήλικα, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία της εκπομπής, το πρώτο εικοσαήμερο του Οκτωβρίου, αποκαλύφθηκαν δέκα υποθέσεις με βιασμούς παιδιών, ακόμα και από τον ίδιο τους τον πατέρα!

«Αλλάξτε το νόμο, επιτέλους. Να γίνει πιο σκληρός για όλους αυτούς» είπε εμφανώς ταραγμένη η παρουσιάστρια!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Φως στο Τούνελ: Έθιξε πολύ σοβαρά θέματα η Αγγελική Νικολούλη - Η τηλεθέαση της 3ωρης (21/10) εκπομπής

Φως στο Τούνελ: «Είσαι κούκλος!» - Η ατακάρα της Αγγελικής Νικολούλη που προκάλεσε φρενίτιδα στο Twitter