Από Πέννυ Μαστοράκου

Έπειτα από την αποκάλυψη του Ρένου Χαραλαμπίδη για σκηνικό με σκηνοθέτη, ο Μάριος Ιορδάνου το πρωί της Παρασκευής 4/11 προχώρησε σε μία εξομολόγηση για περιστατικό δικό του, καθώς ήταν καλεσμένος στο πλατό και την εκπομπή του Ποιος είναι Πρωινιάτικα.

Ο σπουδαίος ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την πορεία του στον χώρο, τους φόβους και τον δύσκολο δρόμο που διάλεξε, αλλά και σε ένα ιδιαίτερο περιστατικό που έτυχε στην καριέρα του, και το αντιμετώπισε με θάρρος και τόλμη.

Η αποκάλυψη του Μάριου Ιορδάνου στο Ποιος είναι Πρωινιάτικα

«Δε με νοιάζει η γνώμη των άλλων, γιατί όταν σε νοιάζει γίνεσαι σιγά-σιγά όμηρός τους. Η γνώμη που έχουν οι άλλοι για μένα είναι δικό τους πρόβλημα» ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός και πρόσθεσε: «Η ομορφιά φεύγει. Τι σημαίνει η ομορφιά; Οι ετικέτες είναι ταμπέλες. Είναι απείρως σημαντικότερο το τι πιστεύεις εσύ για σένα από το τι πιστεύουν οι άλλοι για σένα.

Δεν μου άρεσε το σύστημα. Δε μου άρεσαν κάποιοι σκηνοθέτες και κάποιοι συνάδελφοι. Ένας πάρα πολύ γνωστός σκηνοθέτης πήγε να με αγγίξει και τον κόλλησα στον τοίχο. Μετά με έβλεπε και τα έκανε επάνω του. Μόλις κάτι συμβαίνει πρέπει να αντιδράς. Αυτοί οι άνθρωποι διψούν για εξουσία. Η εξουσία τους αποκαλύπτει. Αν είσαι τέρας, η εξουσία θα σε δείξει πιο πολύ τέρας» σχολίασε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Η Μπέττυ Μαγγίρα σπάει τη σιωπή της και αποκαλύπτει για το Ποιος είναι Πρωινιάτικα

Μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική και έξω καρδιά συνέντευξη έδωσε η αγαπητή Μπέττυ Μαγγίρα το πρωί της Κυριακής 23/10, καθώς ήταν καλεσμένη στην εκπομπή και την παρέα του Χαμογέλα και πάλι! Η γνωστή παρουσιάστρια, άνοιξε τα χαρτιά της και αναφέρθηκε σε όλα, τόσο για τα νούμερα τηλεθέασης, όσο και για την ενασχόληση της εκπομπής με την βαριά επικαιρότητα των ημερών (δείτε εδώ το ξέσπασμά της λίγες μέρες πριν για την υπόθεση του Κολωνού).

«Είδαμε ότι δεν μας πηγαίνει, δεν είμαστε εμείς αυτό και είπαμε να μείνουμε σταθεροί στη ψυχαγωγία. Η ομάδα μου, μου δίνει ενέργεια, την αγαπώ, δεν είμαστε τυχαία αυτοί οι άνθρωποι μαζί. Είναι ζόρι να διαβάζω τις άσχημες ειδήσεις και να βγαίνω στην εκπομπή σα να μη συμβαίνει αυτό.

Δεν τα χώνευα ποτέ τα νούμερα, από πέρυσι ασχολούμαι λίγο παραπάνω, δεν τα βάζω ως γνώμονα και δεν το λέω επειδή δεν είμαι πρώτη, αλλά γιατί μοιράζεται πολύ η πίτα φέτος» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος...» - Ξέσπασε σε κλάματα η Μπέττυ Μαγγίρα για τον χαμό της μητέρας της

«Προχωράμε παρακάτω!» - Η ερώτηση της Μπέττυς Μαγγίρα που έφερε σε άβολη θέση τον καλεσμένο της