Από Ελένη Μήτση

Η Αναστασία Παντούση βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό μας την Παρασκευή 4/11 και μεταξύ των όσων δήλωσε η ηθοποιός για τη ζωή και την καριέρα της, μίλησε και για τη φανερή πλέον σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση.

Οι δύο τους είναι πολύ καλά μαζί, ωστόσο δεν επιθυμούν να προβάλλουν την προσωπική τους ζωή, ούτε και να μιλούν συχνά για το μεταξύ τους. Παρ' όλα αυτά η ηθοποιός μέσα από τη συνέντευξη της έκανε γνωστό, πως είναι ερωτευμένη (δείτε εδώ σε ποια σειρά παίζουν μαζί οι δύο ηθοποιοί).

Οι δηλώσεις της Αναστασίας Παντούση για τον Ιωάννη Παπαζήση

«Είμαι ερωτευμένη, είμαι καλά! Ισχύει ότι δε θέλω πολύ τις συνεντεύξεις. Νιώθω με κάποιο τρόπο ότι κρίνομαι και αυτό δεν είναι ωραίο, είναι λίγο άβολο. Είμαι ένας ειλικρινής άνθρωπος και στις συνεντεύξεις σκέφτομαι τι θα πω, πως θα το πω… Δεν είναι ότι φοβάμαι απλώς πολλές φορές τα λόγια που λες μπορεί να μεταδοθούν αλλιώς… Κάπως χάνεις τον εαυτό σου. Δε ξέρω ακριβώς πως να το εξηγήσω».

Η επιβεβαίωση της Παντούση για τη σχέση της

Η Αναστασία Παντούση έκανε δηλώσεις την Πέμπτη 20/10 στο Super Κατερίνα και μεταξύ των όσων είπε για τη συμμετοχή της σε θεατρική παράσταση, δε μπόρεσε να μην αναφερθεί και στα προσωπικά της.

Είναι ένα ζήτημα, που απασχολεί καθώς εδώ και πολύ καιρό ακούγεται πως είναι σε σχέση με τον Ιωάννη Παπαζήση. Επίσημη δήλωση δεν είχαμε, ωστόσο την Πέμπτη 20/10 με τον δικό της μοναδικό τρόπο επιβεβαίωσε πως είναι ζευγάρι (δείτε εδώ τις δηλώσεις του Παπαζήση για την πρώην γυναίκα του).

«Είναι νομίζω επιθυμία και των δυο μας να μην προβάλλουμε τη σχέση μας. Γενικότερα δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να προβάλλουμε την προσωπική μας ζωή. Δεν κρύβω κάτι αλλά δεν έχω και την ανάγκη να ανακοινώσω κάτι. Όλα είναι μια χαρά. Δεν σκέφτομαι να κάνω οικογένεια».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Όπως ξεκινάει το επεισόδιο...» - Η Αναστασία Παντούση δίνει spoiler για το Κόκκινο Ποτάμι λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα

«Πρέπει να χαλαρώσει λίγο!» - "Καταπέλτης" η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την στάση της Αναστασίας Παντούση στις δηλώσεις της