Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καλεσμένη στην εκπομπή Open Weekend βρέθηκε η Αναστασία Παντούση λίγες ώρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της συνέχειας της επιτυχημένης σειράς του καναλιού, «Το Κόκκινο Ποτάμι». Η ηθοποιός αναφέρθηκε στις δοκιμασίες που θα περάσει ο χαρακτήρας της καθώς και στη συνεργασία της με τον Μανούσο Μανουσάκη.

Η Αναστασία Παντούση για το Κόκκινο Ποτάμι

«Πραγματικά ανυπομονώ για την πρεμιέρα. Έχουμε μείνει, από τον πρώτο κύκλο, στη θυσία του Μίλτου για την Ιφιγένεια και το παιδί. Μέσα στο πλοίο η Ιφιγένεια καταλαβαίνει ότι το παιδί έχει αρρωστήσει και σταματάει στην Θεσσαλονίκη για να δούνε τι έχει. Όπως ξεκινάει το επεισόδιο δείχνει το τέλους του πρώτου κύκλου και δεν χρειάζεται να έχει δει κάποιος τον πρώτο κύκλο για να μπει στο κλίμα», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Αναφερόμενη στις κριτικές και στη συνεργασία της με τον Μανούσο Μανουσάκη, είπε: «Προτιμώ να βλέπω μόνη μου την πρεμιέρα για να εστιάζω περισσότερο στα λάθη μου. Ακούω πολύ τη μαμά, η οποία μάλιστα είναι ιδιαίτερα αυστηρή. O Μανούσος Μανουσάκης είναι ο μαέστρος μας και πλέον, στον δεύτερο κύκλο, η επικοινωνία είναι σε άλλο επίπεδο και βγαίνουν πολύ αβίαστα τα πράγματα».

Απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κόκκινο Ποτάμι: «Έχω δεθεί πολύ με...» - Μία ανάσα πριν την μεγάλη επιστροφή η Αναστασία Παντούση "ανοίγει τα χαρτιά της"

Aποκλειστικό: «Στο Κόκκινο Ποτάμι η σχέση του Δημοσθένη με την Ιφιγένεια θα...»