Από Έπη Τρίμη

Ο Λεωνίδας Κακούρης όπως όλοι θυμόμαστε πριν από τη συμμετοχή του στο «Μαύρο Ρόδο» στο Mega συμμετείχε στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» ερμηνεύοντας τον ρόλο του «Δούκα Σεβαστού» όντας παντρεμένος με την ομότεχνή του (Διαβάστε τι αποκαλύπτει η ηθοποιός για τον ρόλο της ηγουμένης Φιλαρέτης).

Όπως δήλωσε ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του αρκετοί ακόλουθοί του στα social media πίστευαν πως το τηλεοπτικό ζευγάρι ήταν μαζί και στην ζωή κάτι που ως γνωστών είναι αναληθές. «Είχαμε παίξει πάλι μαζί στη «Γόβα στιλέτο» στον ΑΝΤ1, τότε η Κατερίνα μόλις είχε έρθει από Αμερική, νομίζω ότι ήταν το ’93. Και μετά ξανασυναντηθήκαμε στις «Άγριες μέλισσες» πριν από τρία χρόνια» έσπευσε να διευκρινίσει ο ηθοποιός.

Η φωτογραφία που μπέρδεψε τους ακολούθους και οι ευχές

«Ανέβασα μια φωτογραφία με την Ηλέκτρα Νικολούζου και έγραφα: «Να σας συστήσω τη σύζυγό μου στο “Μαύρο ρόδο”, έχει γούστο ο Θέμης Καστρινός». Και άρχισαν από κάτω σχόλια: «Να ζήσετε. Ταιριάζετε. Να είστε ευτυχισμένοι». «Δηλαδή τι να πεις; Ειδικά αν είσαι με κάποια που ζηλεύει», εξήγησε ο ηθοποιός.

Ο Λεωνίδας Κακούρης με την Ηλέκτρα Νικολούζου

Ο γάμος με την Αλίκη Στεφανοπούλου

Ο Λεωνίδας Κακούρης εδώ και πολλά χρόνια έχει δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια με την Αλίκη. Λατρεύουν τα παιδιά τους Ηλιάνα και Βαγγέλη και προτιμούν να «μην κρεμάνε την προσωπική τους ζωή στα μανταλάκια». Μάλιστα, ο Λεωνίδα Κακούρης από επιλογή δίνει συνεντεύξεις μόνο όταν έχει να μιλήσει για τη δουλειά του δίνοντας με το σταγονόμετρο πληροφορίες για την προσωπική του ζωή.

Ένας έρωτας που «άνθισε» στη «Μάλα»

Να θυμίσουμε πως η Αλίκη Στφανοπούλου και ο Λεωνίδας Κακούρης είχαν γνωριστεί στο μιούζικαλ «Μάλα» του Νίκου Καρβέλα, και της Άννας Βίσση το 2001 ενώ στις πρόβες κατάφεραν να γνωριστούν περισσότερο.

Η Αλίκη έπαιζε βιόλα και ο Λεωνίδας Κακούρης κρατούσε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Στα πλαίσια της συνεργασίας τους αρχικά αναπτύχθηκε μια συμπάθεια και στη συνέχεια ένας έρωτας που οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Σεβαστέικο ζεις» - "Μυρσίνη" και "Δούκας" συναντήθηκαν στο Μαύρο Ρόδο και "έπεσε" το Twitter

Μαύρο Ρόδο: «Ακόμη δεν έχουμε δει...» - Ο Λεωνίδας Κακούρης αποκαλύπτει τα πάντα για τον Θέμη Καστρινό