Από Έπη Τρίμη

Ο Μάνος Πετούσης που υποδύεται τον γιατρό Δημήτρη στην σειρά «Σασμός» έκανε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα και μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και στην κάμερα του Happy Day (διαβάστε τι έχει αποκαλύψει ο Μιχάλης Αεράκης για τον ρόλο του).

O ηθοποιός στη σειρά του Alpha είναι παντρεμένος με μία εισαγγελέα την οποία υποδύεται η Γιώτα Φέστα. Η δε εισαγγελέας είναι η πρώην γυναίκα του Βρουλάκη (Στέλιου Μάινα).

Με φωνάζουν γιατρό λέει ο Μένος Πετούσης

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που έχει διατελέσει και αντιδήμαρχος Πολιτισμού στον Δήμο Χαϊδαρίου, αναφέρθηκε στα ευτράπελα περιστατικά που του έχουν συμβεί με ανθρώπους στον δρόμο από τη στιγμή που ξεκίνησε να συμμετέχει στον Σασμό.

«Από την ώρα που ανακοινώθηκε η είσοδος στον Σασμό σταμάτησε η προσφώνηση αντιδήμαρχε και έγινε γιατρέ, γιατρέ, γιατρέ» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μάνος Πετρούσης.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Κάποιοι άνθρωποι αστειευόμενοι αλλά και κάποιοι άλλοι σοβαρά μου ζητούν να τους κάνω ιατρική διάγνωση. Μία κυρία άκουσε σε μία εκδήλωση που με φώναζαν γιατρέ, γιατρέ και ήρθε να μου πει το πρόβλημά της. Νόμιζε ότι ήμουν πραγματικά γιατρός».

Λίγα λόγια για τον ηθοποιό

Ο Μάνος Πετούσης τελείωσε τη Δραματική Σχολή Αθηνών του Γ. Θεοδοσιάδη και στη συνέχεια παρακολούθησε μαθήματα χορού με την χορογράφο Ντόρα Τσάτσου. Έχει σπουδάσει ελαφρό και κλασσικό τραγούδι με δασκάλες τη Μαρία Πασχάλη και την Ακτή Δρίνη.

Ο ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές παραγωγές και επιτυχίες με υψηλή τηλεθέαση όπως είναι «Το νησί» και «Οι μάγισσες της Σμύρνης» και έχει ξεχωρίσει για τις ερμηνείες του, τόσο ως ηθοποιός όσο και ως σκηνοθέτης.

Για δυο χρόνια, επίσης, συμμετείχε στο θέατρο Ελληνικών Χορών της Δώρας Στράτου.

Όμως δεν έχει ασχοληθεί μόνο με την υποκριτική καθώς έχει σπουδάσει Διοίκηση και Οικονομία στα Τ.Ε.Ι Ηρακλείου Κρήτης, στο τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων. Στη συνέχεια στην Ανώτατη Σχολή Εμπορικών Επιστημών, τμήμα Marketing και Δημόσιας Διοίκησης.

Επίσης, διατηρεί ασφαλιστικό γραφείο μαζί με τα αδέρφια του, Γιώργο και Παναγιώτη, στο Χαϊδάρι. Επίσης, έχει κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το Συνδυασμό «ΧΑΙΔΑΡΙ ΞΑΝΑ».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: «Τίμιο μπάτσελορ με την πεθερούλα» - Ξετρελάθηκαν οι χρήστες του twitter με τη συνάντηση Καλλιόπης και Βασιλικής πριν τον γάμο

Σασμός εξελίξεις (3/11): Η Καλλιόπη πιάνει επ' αυτοφώρω τον Αστέρη και την Αργυρώ λίγο πριν τον αποψινό γάμο