Από Ελένη Μήτση

H Nικολέτα Καρρά βρέθηκε καλεσμένη στο Super Κατερίνα την Τετάρτη 2/11 και μεταξύ των όσων δήλωσε για το ρόλο της στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» μίλησε και για την προσωπική της ζωή.

Η ηθοποιός μάλιστα δε δίστασε να αποκαλύψει, πως ήταν επιθυμία της σε μία δύσκολη για την προσωπική της ζωή περίοδο να πάει στο Survivor, για συγκεκριμένους λόγους όμως δε συνέβη (δείτε εδώ όσα δεν ξέρετε για τον γάμο και το διαζύγιο της ηθοποιού).

Η επιθυμία της Νικολέτας Καρρά να πάει στο Survivοr

«Μου είχαν κάνει πρόταση για το Survivor . Η πρόταση ήρθε σε μία δύσκολη περίοδο για την προσωπική μου ζωή, οπότε επειδή δεν ήμουν στα καλά μου και το είχα σκεφτεί. Δεν ήμουν σε καλή φάση και είχα σκεφτεί, πως ίσως και να πάω για να φύγω».

Οι δηλώσεις της ηθοποιού για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η Νικολέττα Καρρά βρέθηκε σήμερα (2/11) στην εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου και μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον ρόλο της στο 50-50.

Η αγαπημένη ηθοποιός που φέτος υποδύεται την Νίκη μια τραγουδίστρια-κονσοματρίς στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» (διαβάστε τις αποκλειστικές αποκαλύψεις της για την σειρά) αναφέρθηκε στον ομότεχνό της Πέτρο Φιλιππίδη που όπως είναι γνωστό προσπαθεί να διαχειριστεί την αρνητική δημοσιότητα στο πρόσωπό του μετά την αποφυλάκισή του με περιοριστικούς όρους.

Η Νικολέττα Καρρά δήλωσε σχετικά: «Το 50-50 ήταν μία πάρα πολύ ωραία δουλειά, με ωραίες ερμηνείες, είχε μία τεράστια επιτυχία. Μπορώ να το δω ξανά, αν και δεν παίζεται πια. Ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό που καλούνται άλλοι να το κρίνουν. Θα το κρίνει η δικαιοσύνη».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor all star: Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής - Τυφώνας κατέστρεψε τους στίβους μάχης στον Άγιο Δομίνικο

Survivor All Star - αποκλειστικό: Τον περίμενε πώς και πώς - Ο κορυφαίος παίκτης που έκλεισε με τον Ατζούν Ιλιτζαλί