Από TV24 Team

Εχθές Τρίτη (1/11) στο GNTM 5 πραγματοποιήθηκε φωτογράφηση με concept κατά του body shaming. Τα μοντέλα κατά τη δοκιμασία αποχώρησης κλήθηκαν να συνεργαστούν και να μοιραστούν ένα μόνο μπικίνι ενώ έπρεπε να φωτογραφηθούν σε ζευγάρια σε μια πισίνα υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του φωτογράφου Joey Leo.

Οι έντονες αντιδράσεις στο GNTM

Το χθεσινό επεισόδιο προκάλεσε αντιδράσεις εξαιτίας του ιδιαίτερου concept κάτι που σχολιάστηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Mega Καλημέρα», με τον Κώστα Τσουρό να αναφέρεται στην ατάκα του Τάσου Σοφρωνίου.

Να θυμίσουμε πως ο καταξιωμένος σχεδιαστής μόδας έκανε ουσιαστικά τη μεγάλη επιστροφή, αφού ο ίδιος έγινε γνωστός μέσα από τον πρώτο κύκλο του ελληνικού Next Top Model, το 2009 στον ANT1.

Τα σχόλια του Κώστα Τσουρού για το GNTM 5 και τον Τάσο Σοφρωνίου

Ο Κώστας Τσουρός είπε σχετικά: «Έχετε καταλάβει ότι από χθες έχει σβήσει το body shaming, έτσι; Πραγματικά βγαίνει ο Σοφρωνίου και λέει «καταλαβαίνετε ότι σβήνουμε το body shaming ever; Δηλαδή περιμέναμε το GNTM για να σβήσουμε το body shaming. Είναι τουλάχιστον ψωνίστικο και υπερφίαλο. Νομίζουν ότι επιτελούν κάποιο κοινωνικό έργο εκεί. Δεν έχουν καταλάβει ότι κάνουν απλά ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα. Μην τρελαθούμε κιόλας», ενώ αυστηρή κριτική στην φωτογράφηση έκανε και ο Τάσος Δούσης (δείτε εδώ τι είπε).

Στη συνέχεια ο αρχισυντάκτης της εκπομπής Mega Καλημέρα, Βασίλης Γρηγορόπουλος επεσήμανε με τη σειρά του: «Παρέμβαση-σοκ στην κοινωνία. Αναρωτιέμαι βέβαια εγώ πώς ένα πρόγραμμα που λέει μεγάλες κουβέντες εκμεταλλεύεται τη γυμνή όψη των κοριτσιών σε τέτοιο βαθμό. Κάνε αυτό που κάνεις τηλεοπτικά με χαρά και άσε τα περιτυλίγματα».

Το σχόλιο της Βίκυς Καγιά για τη χθεσινή (1/11) φωτογράφιση

Εχθές η Βίκυ Καγιά αφού συνεχάρη τα κορίτσια για το μήνυμα του body positivity που πέρασαν μέσα από τη φωτογράφιση, έδωσε την καλύτερη φωτογραφία όχι σε μια διαγωνιζόμενη αλλά σε δύο, αφού σύμφωνα με το concept όλες οι παίκτριες φωτογραφήθηκαν ως ζευγάρι. Όπως είπε η Βίκυ «Η δουλειά ανήκει δικαιωματικά στο ζευγάρι Μαρία και Κότυ» είπε ενθουσιασμένη η Βίκυ. «Μα τι αλληλεγγύη είναι αυτή!» συμπλήρωσε όταν τα τέσσερα κορίτσια αγκαλιάστηκαν με την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM Highlights (1/11): Η τολμηρή δοκιμασία, τα κλάματα και το μοντέλο που αποχώρησε

Τηλεθέαση prime time: Σασμός, Γη της Ελιάς ή GNTM 5 - Τι διάλεξε το κοινό