Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ακόμα ένα επεισόδιο του GNTM 5 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης (1/11) και όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα, το tv-24.gr σας έχει συγκεντρώσει τα πιο σπαρταριστά highlights από το ριάλιτι μοντέλων.

Τι είδαμε χθες (1/11) στο GNTM 5

Καθόλου θερμή η υποδοχή των νέων παικτριών στον διαγωνισμό

Άλλη μία μέρα ξεκίνησε στο GNTM 5, το βράδυ της Τρίτης 1/11 και στο νέο επεισόδιο είδαμε τα μοντέλα να είναι λίγο μουδιασμένα, και όχι για το makeover τους (δείτε εδώ τις αντιδράσεις του κόσμου με τις αλλαγές τους) αλλά με την είσοδο των τεσσάρων μοντέλων, που επέστρεψαν στο παιχνίδι μετά τις οικειοθελής αποχωρίσεις.

Συγκεκριμένα, κάποιες μπορεί να χάρηκαν στο επεισόδιο της Δευτέρας 31/10 σε πρώτη φάση, αλλά μόλις έκλεισε η κάμερα κατέβασαν μούτρα όπως δήλωσαν αρκετές παίκτριες, ενώ άλλες θορυβήθηκαν και νιώθουν ότι οι νέες προσθήκες στον διαγωνισμό "απειλούν" κατά κάποιο τρόπο, όσα έχουν καταφέρει εκείνες μέχρι τώρα στο παιχνίδι!

«Μια χαρά… Εντάξει δεν νομίζω να πολυχάρηκαν όλες. Τα κορίτσια από Κύπρο περιμέναμε να είναι πιο φιλικές γιατί φέτος έχει γίνει λίγο CNTM. Είναι πολλές οι Κύπριες. Στην αρχή μου φάνηκε ότι χάρηκαν κάποιες και μετά που έφυγαν οι κάμερες είχανε μούτρα» είπε χαρακτηριστικά η Ειρήνη.

Από διαγωνισμός μοντέλων το γύρισαν σε δελτίο ειδήσεων

Λίγο μετά τις πρώτες αντιδράσεις των κοριτσιών με τις νέες παίκτριες που εισέβαλαν στο GNTM 5, για να αποφορτιστεί η κατάσταση και να γελάσουν λίγο τα μοντέλα πριν το σετ, στο επεισόδιο της Τρίτης 1/11 αποφάσισαν να πουν τα νέα τους, μέσα από το... GNTM NEWS!

Ο Χρήστος Μπίρμπας και η Mary Vitinaros ζήτησαν να μάθουν τα νέα του σπιτιού, και κάλεσαν τις παίκτριες στο δελτίο ειδήσεων του ριάλιτι, προκειμένου να παρουσιάσουν πως τα περνάνε στο σπίτι με την Δέσποινα να γίνεται αμέσως η παρουσιάστρια!

Το αιχμηρό σχόλιο της Κότυ για την πρώτη δοκιμασία με τα νέα μοντέλα

Παρακολουθήσαμε ήδη την πρώτη δοκιμασία με όλα τα μοντέλα μαζί μετά την είσοδο τεσσάρων νέων στο GNTM 5 το βράδυ της Τρίτης 1/11 και οι παίκτριες έδειξαν ιδιαίτερα ανταγωνιστικές, την Kότυ να εκφράζεται με πλήρη ειλικρίνεια για τις σκέψεις της σχετικά με τις αποδόσεις των νέων κοριτσιών στην φωτογράφιση.

Όταν οι νέες κοπέλες φωτογραφήθηκαν, παρακολούθησε για να καταλάβει τις δυνατότητές τους και σε δηλώσεις της στις κάμερες ανέφερε: «Ευκολάκι είναι όλο αυτό. Θα τις φάμε ζωντανές και θα τις φάμε και γρήγορα, δεν τρέχει κάτι...».

 Το αιχμηρό σχόλιο της Κότυ για την είσοδο των νέων μοντέλων

Έβγαλαν τα ρούχα τους και πόζαραν γυμνές - Η Έλενα Γαλύφα και η Μαίρη Βιτίναρος μπήκαν στο σετ

Μπορεί η πρώτη δοκιμασία των παικτριών την Τρίτη 1/11 στο GNTM 5 να μην έπεισε το τηλεοπτικό κοινό ωστόσο η δεύτερη, πρόκειται σίγουρα να τους καθηλώσει, καθώς είναι για φιλανθρωπικό σκοπό, και έχει στόχο την εξάλειψη του body shaming, ενός φαινομένου που υπάρχει πλέον στην κοινωνία μας και στιγματίζει πολλούς ανθρώπους άδικα.

Η Έλενα Γαλύφα και η Μαίρη Βιτίναρος, μπήκαν δυναμικά στο πλατό προκειμένου να καθοδηγήσουν τα μοντέλα, θέλοντας να τους δείξουν ποζάροντας τι θα χρειαστεί να βγάλουν εις πέρας, και όπως ήταν επόμενο κάποιες φρίκαραν, μιας και έπρεπε να χωριστούν σε ζευγάρια, και μία να αφήσει ακάλυπτο το πάνω μέρος του σώματός της, και η άλλη το κάτω.

«Όλο αυτό γίνεται για να καταρρίψουμε όρο body shaming. Ποζάρετε γυμνές γιατί είστε φεμινίστριες, αγαπάτε το κορμί σας και έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτό και το δείχνετε. Αυτό είναι και το κεντρικό μήνυμα της φωτογράφισης», ανέφερε ο Τάσος Σοφρωνίου.

Ξέσπασε σε κλάματα η Γιέβα

Με κλάματα ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης (1/11) το πλατό του GNTM 5, μιας και η Γιέβα ξέσπασε βλέποντας τη φωτογραφία της.

«Δεν ξέρω πραγματικά, δεν αφήνω ανθρώπους από έξω να έρθουν κοντά σε εμένα. Πώς θα έρθουν; Πώς θα σε αγαπήσουν, αν δεν το κάνεις εσύ στον εαυτό σου; Είναι το μεγαλύτερο λάθος που μπορείς να κάνεις και το ξέρω. Είναι δύσκολο να είσαι κοντά μου, όταν εγώ έχω πρόβλημα. Τα τελευταία χρόνια είμαι έτσι, όταν έφυγα από την Ουκρανία και προσπάθησα μόνη μου πρώτη φορά έτσι χωρίς βοήθεια. Κάπως πέρασε στο κεφάλι μου ότι πρέπει να το περάσω μόνη μου χωρίς βοήθεια.

Δεν μπορώ να κοιτώ τον εαυτό μου στον καθρέφτη, όταν έχω κόσμο. Αυτή είναι τόσο προσωπική στιγμή. Ντρέπεσαι να το πεις στην οικογένεια και στους φίλους σου. Το κρύβω τόσο έντονα μέσα μου…», είπε χαρακτηριστικά η Γιέβα.

Το μοντέλο που αποχώρησε

Η Ντορέλα και η Βικτώρια ήταν τα δύο μοντέλα που είχαν τις χειρότερες φωτογραφίες το βράδυ της Τρίτης, ωστόσο αυτή που είδε τελικά την πόρτα του σπιτιού ήταν η Ντορέλα. Ήταν μάλιστα ένα από τα κορίτσια που μπήκαν στο σπίτι στην αρχή της εβδομάδας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: «Την έκαναν σαν τον Σαντικάι» - Οι επικές αντιδράσεις στο twitter με το makeover των κοριτσιών

GNTM 5: «Εγώ είμαι κάτι νέο, έχω τον δικό μου...» - Ο Χρήστος Μπίρμπας απαντά ανοιχτά για την σύγκριση με τον Καράβα