Από Ελένη Μήτση

Τον αγαπημένο Μιχάλη Αεράκη είδαμε να κάνει δηλώσεις στο Happy Day την Τετάρτη 2/11 σχετικά με το μέλλον του Σασμού, στον οποίο και πρωταγωνιστεί αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Πολύ σύντομα ο ίδιος μοιράστηκε πιο συγκινητικές δηλώσεις σχετικά με τα παιδικά του χρόνια, τα οποία κατά δικές του δηλώσεις ήταν πολύ δύσκολα, λόγω της απουσίας του πατέρα του (δείτε εδώ το πόσο πολύ αγαπητός είναι ο ηθοποιός στο κοινό του).

Οι συγκινητικές δηλώσεις του Μιχάλη Αεράκη για τη ζωή του

«Είναι μία ανάμνηση, είναι ένα τραύμα. Η πληγή έχει κλείσει, έχει μείνει όμως η ουλή για να θυμίζει πάντοτε. Αυτή η ουλή υπάρχει και θα υπάρχει πάντα στην ψυχή μου».

Οι επιπτώσεις που υπέστη ο Μιχάλης Αεράκης για χάρη της υποκριτικής

Το έχουμε λατρέψει ως παπα Μιχάλη, και αποτελεί μία από τις πιο αγαπητές φιγούρες και ρόλους, στην καθημερινή σειρά του Alpha, στον Σασμό, παρότι στα επόμενα επεισόδια μία κίνησή του θα ρίξει στο "πένθος" όλο το χωριό! Ο λόγος για τον αγαπητό ηθοποιό Μιχάλη Αεράκη, ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης 19/10 ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 και έδωσε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη!

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά χρόνια στην Κρήτη, και στην απουσία του πατέρα του, ο οποίος δεν του μιλούσε μετά την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Η ζωή μου μέχρι τα 25 ήταν μια κόλαση. Κατάγομαι από ένα χωριό της Κρήτης και εκεί μεγάλωσα απότομα στα 7 μου χρόνια. Έφυγε ο πατέρας μου μετανάστης στη Γερμανία και ένα βράδυ του χειμώνα μου είπε “Θα είσαι ο πατέρας του σπιτιού”.

Δεν ξέρω τι σημαίνει παιδικό παιχνίδι. Η συμπεριφορά μου ήταν εντός άντρα και παρατηρούσα τους μεγαλύτερους κατοίκους πώς περπατούσαν, τι έκαναν. Μπήκα στη δραματική σχολή χωρίς να δώσω εξετάσεις. Ο πατέρας μου έκανε τρία χρόνια να μου μιλήσει όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με την υποκριτική.

Δούλευα σε ένα υπόγειο πάρκινγκ μετά τη σχολή για να μπορέσω να βγάλω το χαρτζιλίκι μου. Ο πατέρας μου, μου ξαναμίλησε όταν με είδε στην τηλεόραση. Έστριβε τα μουστάκια του και έλεγε “ο γιος μου είναι αυτός”» είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: «Αποκλείω να μην είναι μαζί...» - Ο Μιχάλης Αεράκης αποκαλύπτει για το μέλλον του πιο πολυσυζητημένου ζευγαριού της σειράς

Σασμός σούπερ αποκλειστικό: Ο Σταύρος εκδικείται την Αργυρώ - Λέει στον Αστέρη για το παιδί