Από Στέλλα Μούτσιου

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, βρέθηκαν η Στέλλα Γκίκα και ο Μιχάλης Αεράκης, δύο από τους πρωταγωνιστές του Σασμού, και μίλησαν για τις εξελίξεις στη σειρά (δείτε εδώ τι θα συμβεί σήμερα 29/9).

Ο Παύλος Βρουλάκης, τον οποίο υποδύεται ο Στέλιος Μάινας, έχει φτάσει στο Κρητικό χωριό και ο παπάς φοβάται ιδιαίτερα για όσα θα συμβούν εξαιτίας του. Παρόλα αυτά, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως τα νέα θα είναι ευχάριστα για το ποιο πολυσυζητημένο ζευγάρι του σίριαλ.

Οι αποκαλύψεις του Μιχάλη Αεράκη για τον Σασμό

«Η σχέση του παπά με τον Παύλο είναι αυτή που είπες. Είναι παιδικοί φίλοι και προέτρεψε τον Παύλο να φύγει 20 χρόνια γιατί το κακό θα μεγάλωνε […] Εκεί ο παπάς καλείται να παίξει έναν καθοριστικό ρόλο. Έναν πυροσβεστικό ρόλο για να μη φουντώσει όλη η κατάσταση. Το τι θα γίνει θα δούμε», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ο παπάς έχει το απόρρητο. Η εξομολόγηση είναι το πιο ιερό μυστήριο και δεν αποκαλύπτει τίποτα και για κανέναν λόγο. Για αυτό και η γκρίνια με την παπαδιά».

«Ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής θα γίνει. Πιστεύω ότι οι σεναριογράφοι θα μας αφήσουν να χαρούμε […] Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω τι θα γίνει με τον έρωτα του Αντώνη και της Μαρίνας. Είναι ένα πρότυπο ζευγαριού, που δεν το συναντάς εύκολα. Αποκλείω να μην είναι μαζί στο τέλος», κατέληξε.

Η γιαγιά Ειρήνη καθήλωσε τους πάντες με την ερμηνεία της όταν αντίκρυσε τον Βρουλάκη

Η μέρα που περίμεναν όλοι έφτασε και επιτέλους στο επεισόδιο της Τετάρτης 28/9 του Σασμού, η γιαγιά Ειρήνη δεν είδε στον ύπνο της, αλλά ολοζώντανο μπροστά της στον ξύπνιο της, τον ανιψιό της Παύλο Βρουλάκη (ο οποίος της εκμυστηρεύτηκε πολλά...). Τον είχε για πεθαμένο εδώ και είκοσι χρόνια, κι μην μπορώντας να διαχειριστεί το τι συνέβη, έπεσε και σωριάστηκε στο πάτωμα!

Για ακόμη μία φορά με την ερμηνεία της καθήλωσε τους πάντες, μιας και χρήστες του Twitter την αποθέωσαν στο αποψινό επεισόδιο, σε αντίθεση με τον Σταύρο τον οποίο δούλευαν ψιλό γαζί με τα σχόλιά τους εξαιτίας της ακραίας συμπεριφοράς του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τους κόπηκε το «γελάκι» - "Αναβρασμός" στα νούμερα τηλεθέασης με την επιστροφή του Σασμού

Σασμός: Μαθαίνει ότι έδωσε το νεφρό του για την Βρουλάκενα και καταρρέει - Ένα βήμα πριν το "εγκεφαλικό" η Καλλιόπη