Από Πέννυ Μαστοράκου

Με απουσίες ξεκίνησε η εβδομάδα στην καθημερινή εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη (η οποία πρόσφατα έκανε δηλώσεις και για την τηλεθέαση της Φαίης Σκορδά), Αλήθειες με την Ζήνα, καθώς από την αρχή της εκπομπής την Δευτέρα 31/10, έλειπε από τον καναπέ και το πάνελ της εκπομπής, ένα άτομο που είναι στενός συνεργάτης της παρουσιάστριας, και το κενό ήταν ομολογουμένως αισθητό για όποιον παρακολουθεί την εκπομπή.

Ποιος συνεργάτης έλειπε από την εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα;

Ο Πέτρος Κουσουλός λοιπόν ήταν η σημερινή απώλεια της εκπομπής, καθώς ήταν εγκλωβισμένος στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης εξαιτίας ταξιδιού του που είχε προγραμματίσει, και λόγω καθυστερήσεων δεν μπόρεσε να γυρίσει στην Ελλάδα.

Η παρουσιάστρια συνδέθηκε μαζί του μέσω βίντεο, και ξεκαθάρισε πως αύριο, Τρίτη 1/11 θα είναι κανονικά στο πλατό.

Η αναφορά όλο νόημα για το τηλεοπτικό τοπίο αυτή τη σεζόν

Άλλη μία σεζόν ξεκίνησε, και η Ζήνα Κουτσελίνη (για την οποία έκανε πριν λίγο καιρό δηλώσεις ο Γιώργος Λιάγκας) μίλησε στις κάμερες του Breakfast@Star και την Λιλή Πυράκη, για όλα! Η γνωστή δημοσιογράφος, αναφέρθηκε για το τηλεοπτικό τοπίο, αλλά και για τις εκπομπές που το απαρτίζουν, ενώ έκανε και μία αναφορά και στους απολογισμούς, και πότε τους κάνουμε.

«Επτά δημιουργικά χρόνια, πάμε στο 8ο. Εγώ δεν πίστευα ποτέ ότι θα έβγαινα στο γυαλί. Δεν ξεφύγαμε του αρχικού μας στόχου. Είναι καλύτερα μπροστά από τις κάμερες γιατί έχεις μια άλλη επαφή με τον κόσμο που είναι αρκετό για να ισομερίζει όλα τα υπόλοιπα.

Έχουμε αγγίξει κορυφές και πάτους που μας οδήγησαν στην κορυφή. Η σεζόν πάντα έχει δύο απολογισμούς, ο ένας τον Νοέμβριο όπου εκεί ουσιαστικά βλέπεις αν κάτι μπορεί να έχει εξέλιξη και μετά ο Φλεβάρης είναι καθοριστικός για το νήμα της σεζόν. Οι εκπομπές φέτος είναι τέλειες. Βλέπω τα πάντα. Έχω μια άποψη για όλα. Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει, στήλες που υπήρχαν δεν υπάρχουν».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μόνη της και όλοι τους - Στο βάθρο της τηλεθέασης η Ζήνα Κουτσελίνη στο Star

Άστραψε και βρόντηξε ο Αλέξης Κούγιας - Απειλεί με μηνύσεις Τατιάνα Στεφανίδου και Ζήνα Κουτσελίνη