Από Στέλλα Μούτσιου

Παρά τις αλλαγές που έχουν αποφασιστεί για το Πρωινό, την Πέμπτη 22/9 η εκπομπή βγήκε κανονικά στον "αέρα" και ένα από τα θέματα που κάλυψε η δημοσιογραφική ομάδα αφορούσε την κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη. Οι ρεπόρτερ που βρίσκονταν εκεί προσπαθούσαν να αποσπάσουν μερικές δηλώσεις από τα πρόσωπα που πήγαν για να αποχαιρετήσουν την ηθοποιό, ωστόσο δεν ήταν οι μόνοι που το επιχείρησαν και αυτό δημιούργησε σύγχυση στον Γιώργο Λιάγκα.

Πυρ και μανία ο Γιώργος Λιάγκας κατά της Ζήνας Κουτσελίνη

Ενώ, λοιπόν, μιλούσε η Ζωζώ Σαμπουτζάκη, η Κατερίνα Σουλιώτη, συνεργάτης της Ζήνας Κουτσελίνη ακούστηκε να καλύπτει του υπόλοιπους δημοσιογράφους λέγοντας :«Είμαστε ζωντανά συνάδελφοι. Καλό μεσημέρι Ζήνα κυρίες και κύριοι, βρισκόμαστε με την Ζωζώ Σαπουντζάκη…». Εκεί είναι που αντέδρασε για πρώτη φορά ο παρουσιαστής λέγοντας: «Καταλαβαίνουμε ότι είναι όλες οι εκπομπές εκεί τώρα».

Όμως, δεν έμεινε εκεί, διέκοψε την σύνδεση με το Α’ Νεκροταφείο και στη συνέχεια ξέσπασε: «Επιτρέψτε μου να πω κάτι με πολύ μεγάλη αγάπη, ως άνθρωπος που κάνω τηλεόραση κοντά στα 30 χρόνια. Σε τέτοιες στιγμές και το λέω με αγάπη, δεν είναι μομφή σε κανέναν όταν σεβόμαστε όλοι τη μνήμη ενός ανθρώπου που έχει χαθεί που όλοι έχουμε κάνει συνεντεύξεις, δεν κοιτάμε ποιος έχει κάνει τη μεγαλύτερη δημοσιογραφική επιτυχία και σε ποια εκπομπή μίλησε τελευταία και σε ποια εκπομπή μίλησε πρώτη. Είναι κοινές δηλώσεις και δεν πρέπει να λέμε η μία εκπομπή η άλλη».

Μάλιστα, πέταξε και τις σπόντες του: «Βλέπετε, όλοι στο ίδιο ζουμί βράζουμε, μέχρι στιγμής ο κόσμος δεν βλέπει κανέναν. Άρα ας μην προσπαθούμε να κάνουμε, 1% παραπάνω».

Εκτός εαυτού ο παρουσιαστής για άλλη μία φορά στον αέρα του Πρωινού

Δεν είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε να έχει έκρηξη στον αέρα του Πρωινού, ωστόσο αυτή την φορά αφορά εκείνον ο λόγος που έγινε πυρ και μανία, με αφορμή ένα ρεπορτάζ που προβάλλονταν την συγκεκριμένη χρονική στιγμή στην εκπομπή.

Το πρωί της Τετάρτης 21/9 λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να αναφερθεί στα αναληθή δημοσιεύματα περί γάμου του το περασμένο καλοκαίρι, ξεσπώντας εναντίον όσων δημοσίευαν τέτοιες αναλήθειες καθώς έχει οικογένεια και παιδιά.

«Έγραψαν για μένα ότι παντρεύτηκα στις 16 Αυγούστου! Έλεος δηλαδή! Εμένα μου έλεγαν «να ζήσετε κύριε Λιάγκα». Έλα τώρα, παντρεύτηκα και δεν κάλεσα κανέναν σας! Ντροπή δηλαδή. Έχουμε ανθρώπους ανήλικους, έχουμε παιδιά! Δε μπορεί να γράφει ο καθένας τη μ@λ@κία του. Ντροπή πια! Ντροπή! Γι’ αυτό θέλω από όλη την ομάδα να είμαστε σοβαροί στο ρεπορτάζ. Το μόνο που σας ζητάω όλα αυτά τα χρόνια, το ξέρετε».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Σώπα ρε Καγιά!» - Το πρωτοφανές ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για την παρουσιάστρια

«Αλλά αυτή είναι κρυόκωλ**!» - Έμεινε άφωνη με την ατάκα του Λιάγκα η Νομικού στον αέρα του Πρωινού