Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καλεσμένη στην εκπομπή Open Weekend βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (29/10) η Φαίη Ξυλά, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νέα της δουλειά στο θέατρο, στον αγαπημένο της γιό που πλέον είναι 7 χρονών καθώς και στις σειρές που της τράβηξαν φέτος την προσοχή.

Οι αποκαλύψεις της Φαίης Ξυλά

«Δεν συγχωρώ κανένα κομμάτι αλαζονείας. Είναι τραγικό να είσαι αλαζόνας. Όλοι οι χώροι έχουν αλαζόνες, οι ηθοποιοί είναι άνθρωποι όπως όλοι οι υπόλοιποι. Έχει να κάνει με την προσωπικότητα και με το πόσο δουλεύει ο καθένας με τον εαυτό του. Το θέατρο ενισχύει όλες τις συμπεριφορές, είτε είναι καλές είτε είναι κακές.

Ο γιός μου είναι 7 χρονών. Με ρωτάει τα πάντα, δεν είναι αποστειρωμένο, έρχεται σε επαφή με μεγαλύτερα παιδιά και τα ακούει όλα. Προσπαθώ να είμαι ειλικρινής και με πιο ωραίο τρόπο γιατί είναι μικρός, να του τα εξηγώ. Με τον μπαμπά του έχουμε κοινή γραμμή (δείτε εδώ τι είχε εξομολογηθεί για τον χωρισμό της με τον πρώην της).

Θα ήθελα ο γιός μου να έχει ισχυρή προσωπικότητα αλλά να μην χάσει τις ευαισθησίες του. Αυτή η κοινωνία σε κάνει λίγο αναίσθητο. Θα ήθελα το παιδί μου να μεγαλώσει και να είναι ευαίσθητο, για εμένα η ευαισθησία είναι δύναμη. Από την άλλη δε θα ήθελα να γίνει «λαπάς».

Έχω χαρεί πολύ με τη μυθοπλασία. Βλέπω πολλές καλές δουλειές, έχω δει αποσπασματικά διάφορα. Μου άρεσε πάρα πολύ το Maestro, είναι πολύ υψηλό το επίπεδο. Δε θέλω να ξεχωρίζω τώρα τις σειρές αλλά υπάρχουν πολλές καλές δουλειές.

Συνήθως δεν ζηλεύω ρόλους. Μπορεί να δω μία ωραία δουλειά και να πω θα μου άρεσε να ήμουν εκεί. Συνήθως εκτιμώ κάτι στο οποίο είμαι ήδη μέσα. Όταν μου προτείνουν μία δουλειά το πρώτο μου συναίσθημα είναι να είμαι αρνητική γιατί είμαι λίγο τεμπέλα», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Ξυλά.

Η εξομολόγηση για τον ερχομό του παιδιού της

«Η ζωή μου έχει φερθεί πολύ απλόχερα και μου έχει δώσει πράγματα που ποτέ δεν φανταζόμουν. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έχω τον γιο μου. Δεν σκεφτόμουν ποτέ ότι θα ήμουν μαμά. Δεν το είχα φανταστεί. Δεν υπήρχε στα θέλω μου. Δεν ήμουν από τις γυναίκες που έλεγαν θέλω να έχω ένα παιδί, θέλω να γίνω μαμά.

Όταν έμεινα έγκυος ένιωσα αυτό το ένστικτο της μητρότητας. Ένιωσα κατευθείαν μαμά, πριν δεν υπήρχε καθόλου στο μυαλό μου. Υπάρχουν γυναίκες που λένε ότι θέλουν να γίνουν μητέρες. Βλέπουν τα παιδάκια και κάνουν σαν τρελές. Αν δεν ήταν ο Κωνσταντίνος που το ήθελε λίγο περισσότερο από εμένα, μπορεί να μην είχα οδηγηθεί προς τα κει και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό», είχε πει η ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είμαι άνθρωπος της...» - Η Φαίη Σκορδά μιλάει ανοιχτά για την απόφασή της να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1

«Δαγκώνει το χέρι που τον έκανε γνωστό...» - Ο Σάκης Κατσούλης "άδειασε" με μία φράση τον Γιώργο Αγγελόπουλο