Από Πέννυ Μαστοράκου

Και να πούμε πως δεν το βλέπαμε να έρχεται; Θα λέγαμε ψέματα! Ο λόγος για την Στέλλα, η οποία πλέον δε μπορεί με τίποτα να κρύψει τα συναισθήματά της στον Σασμό, και με την πρώτη ευκαιρία θα τα αποκαλύψει όλα στον Αστέρη (δείτε εδώ την ερωτική εξομολόγηση που θα του κάνει), θεωρώντας ότι πλέον θα βρει ανταπόκριση στον μεγάλο της έρωτα!

Πιο συγκεκριμένα στα επόμενα επεισόδια θα δούμε να κάνει τα πάντα, για να είναι κοντά στον Αστέρη, κάτι που συνειδητοποιεί και η μητέρα της, και είναι αυτό που θέλει να αποφύγει πάση θυσία!

Η μητέρα της Στέλλας ξεμπροστιάζει τον Αστέρη

Ίσως θεωρεί πως εκείνος πολιορκεί την κόρη της, και έτσι γίνεται έξαλλη τόσο με τον Αστέρη, όσο και με την Στέλλα, και του ορμάει απαιτώντας του να μείνει μακριά από το παιδί του! Ο ίδιος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι του λέει, καθώς δεν νιώθει εδώ και πολύ καιρό κάτι για την Στέλλα, αφού η μία και μοναδική για εκείνον ήταν και είναι η Αργυρώ. Θα το εμπεδώσει η Στέλλα;

Σασμός

Ο Αστέρης θα μάθει πως ο Πετρής είναι γιος του

Η πρωταγωνίστρια του Σασμού Χριστίνα Χειλά Φαμέλη παραχώρησε συνέντευξη στο Happy day την Δευτέρα 24/10 και μεταξύ των όσων είπε, έκανε και κάποιες εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Φυσικά και αναφέρθηκε στο ανατρεπτικό ειδύλλιο, που πλέον δεν υπάρχει ανάμεσα στην Αργυρώ και τον Αστέρη. Για την ώρα εξήγησε, πως οι δύο τους είναι κοντά μέσα από τους καυγάδες, που έχουν στη συνέχεια όμως θα δούμε με συγκλονιστική σκηνή, που θα αφορά στην αποκάλυψη του πατέρα του παιδιού (δείτε εδώ ποιος χαρακτήρας είναι πολύ κοντά στην αυτοκτονία).

«Η Αργυρώ συγκλονίζεται από τον θάνατο του Άγγελου, οι Βρουλάκηδες έχουν περάσει τα πάνδεινα. Δεν θα αργήσει να φανεί ότι ο Μαθιός δεν σκότωσε τον Άγγελο. Ο Αστέρης συνδέεται πολύ με την Αργυρώ γιατί έχουν κοινά βιώματα.

Τους ενώνει κάτι πολύ μεγάλο. Η Αργυρώ το έχει καταλάβει ότι ήταν ατύχημα αλλά δεν θέλει να το αποδεχτεί. Θα δούμε κάποια σύνδεση του Αστέρη με το μωρό, αλλά αυτό θα αργήσει. Η πιο δύσκολη σκηνή στον Σασμό ήταν ο θάνατος του Πετρή»

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ξεπέρασε το 25% σε νούμερα το βράδυ της Πέμπτης (27/10) - Γη της Ελιάς vs Σασμός

Σασμός: «Πάρε δρόμο μωρέ!» - Φρενίτιδα στο Twitter με το χαστούκι του Παύλου Βρουλάκη στον Νικηφόρο