Από Πέννυ Μαστοράκου

Μία ιδιαίτερα εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησαν στην εκπομπή Στούντιο 4 (δείτε εδώ την αποκάλυψη των παρουσιαστών στην Μενεγάκη λίγες μέρες πριν), το μεσημέρι της Παρασκευής 28/10, δύο λαμπεροί και ιδιαίτερα ταλαντούχοι ηθοποιοί οι οποίοι πορεύονται μαζί και στην ζωή εδώ και χρόνια, ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα.

Με αφορμή την θεατρική τους επιτυχία, μίλησαν για τη σημασία της συντροφικότητας στις μέρες μας αλλά και για την πολυπλοκότητα των σχέσεων.

Όλα όσα αποκάλυψαν στο Στούντιο 4 ο Ιορδανίδης και η Ματίκα

Ο Τάσος Ιορδανίδης σημείωσε χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ ωραίο πράγμα στις μέρες μας, σε μια τόσο γρήγορη εποχή που η καθημερινότητα τρέχει με τέτοιους ιλλιγιώδεις ρυθμούς, να μπορεί κάποιος να σταθεί δίπλα σου και να έχει τη διάθεση να σου απλώσει το χέρι και να σου πει «θέλεις να μου το κρατάς;», «Θέλεις να σου το κρατάω;». Εμείς κάθε μέρα το λέμε αυτό. Μπορεί να μην το λέμε με λόγια αλλά το λέμε με τις πράξεις μας».

«Νομίζω ότι η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται στις σχέσεις. Και οι σχέσεις δεν είναι μόνο οι συντροφικές, είναι οι φιλικές και οι οικογενειακές. Αν είναι να είσαι καλά με έναν άνθρωπο νομίζω ότι αυτό το βλέπεις πολύ γρήγορα. Το υπόλοιπο, όταν δεν το βλέπεις και υπάρχουν προβλήματα που νομίζεις ότι θα τα αλλάξεις και θα αλλάξεις τον άλλον, νομίζω ότι είναι το μεγαλύτερο λάθος. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν, είναι αυτοί που είναι και πρέπει να τους αποδεχτείς και να τους αγαπήσεις» συμπλήρωσε με την σειρά της η Θάλεια Ματίκα.

«Ένας γάμος σώζεται με τον σεβασμό! Νομίζω ότι η κάθε σχέση, πόσο μάλλον μια συντροφική σχέση και πόσο μάλλον μια σχέση η οποία έχει περάσει στα πλαίσια γαμήλιας συνθήκης, χρειάζεται σεβασμό και επικοινωνία. Να μην μένεις μόνο στα καθημερινά και να μην κλείνεσαι στο καβούκι σου. Επίσης χρειάζεται κατανόηση και υπομονή» κατέληξαν και οι δύο.

Ποιος ηθοποιός του Σασμού έφερε τα πάνω κάτω στην εκπομπή

Καλεσμένοι της Ελένης Μενεγάκη, σε μία άκρως αποκαλυπτική και σπάνια συνέντευξη, ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής 21/10 ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, το τηλεοπτικό δίδυμο που μας κρατά συντροφιά τα απογεύματα μέσα από το Στούντιο 4.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας ωστόσο για την εκπομπή, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου (η οποία λίγες μέρες πριν λύγισε με καλεσμένη της και συγκινήθηκε) έκανε μία αποκάλυψη για έναν καλεσμένο, ηθοποιό του Σασμού συγκεκριμένα, που η συνέντευξή του προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, καθώς "έσπασε" ρεκόρ στο τηλεφωνικό κέντρο της εκπομπής!

«Γνωρίσαμε τις προάλλες τον Μιχάλη Αεράκη και πάθαμε σοκ. Αντιδρούσε ο κόσμος, έπαιρναν τηλέφωνο. Μας ειδοποιούν ότι έχει σπάσει το τηλεφωνικό κέντρο της ΕΡΤ και έπαιρναν συγκινημένοι» είπε η παρουσιάστρια και τους άφησε όλους άναυδους με την αποκάλυψή της!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μια νύχτα του Αυγούστου: «Ένιωσα συγγενής!» - Η Μαρία Καβογιάννη και ο Γιώργος Καραμίχος αποκαλύπτουν για την συνεργασία τους

«Έπαθα...» - Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε τον λόγο που απείχε από την τηλεόραση