Από Πέννυ Μαστοράκου

Σε μία κατάθεση ψυχής προχώρησε το πρωί της Παρασκευής 28/10, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, καθώς τόσο εκείνος όσο και η σύζυγός του Ιλάειρα Ζήση, (οι οποίοι αποθεώθηκαν στην τελευταία εμφάνισή τους στο J2US) ήταν καλεσμένοι στο Super Κατερίνα, και αναφέρθηκαν στις δύσκολες στιγμές που έχουν βιώσει στη ζωή τους, με τον Μαυρίκιου Μαυρικίου να συγκλονίζει με τις περιγραφές του.

Οι δυσκολίες που βίωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην ζωή του

«Η Ιλάειρα έκανε την επιχείρησή της με δικά της λεφτά. Επιτρέπεται να με ρωτάνε πόσα χρήματα πληρώνω την Ιλάειρα για να παριστάνει τη σύντροφό μου; Πόσο απάνθρωπος πρέπει να είσαι για να το σκεφτείς και να το κάνεις αυτό; Έχω δεχτεί μπούλινγκ για τα κιλά μου και τις επιλογές μου.

Στο στρατό με είχαν χτυπήσει, αποπειράθηκαν μέχρι και να με βιάσουν. Με έκλειναν στο φοριαμό, μου έριχναν κέρματα για να τους τραγουδήσω. Ένιωθα ότι είμαι σε αδιέξοδο και σκέφτηκα να κάνω κακό στον εαυτό μου», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων ο γνωστός παραγωγός.

«Από το σημείο να θέλεις να δώσεις τέλος στη ζωή σου...»

Η Ιλάειρα Ζήση και ο σύζυγός της, βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή Open Weekend λίγο καιρό πριν. Η νεαρή σχεδιάστρια μόδας, μίλησε για το bullying που έχει δεχθεί και για τις άσχημες σκέψεις που έχουν περάσει από το μυαλό της, ξεσπώντας μάλιστα σε κλάματα.

Την ίδια στιγμή αποκάλυψε πως θα ξεκινήσει ένα blog, μέσα από το οποίο θα βοηθάει ανθρώπους που φτάνουν σε αδιέξοδο.

«Είμαστε δύο παιδιά που μπορούμε να προσφέρουμε πράγματα κι έχουμε καταφέρει και κάποια στιγμή ακούμε λόγια, που θα ήθελα κάποιοι να τα είχαν σκεφτεί παραπάνω. Για αυτό το είπα, γιατί το περνούν πάρα πολλά παιδιά. Τώρα μπαίνω στη διαδικασία να ανοίξω το δικό μου blog και θα σας δίνω ένα εκατομμύριο λόγους που αξίζει να ζήσετε και θα μοιράζομαι την ιστορία μου.

Έχω να πω πάρα πολλά ακόμα, είναι η αρχή. Θέλω να καταλάβετε ότι από εκεί, αα, φτάνεις στο σημείο να έχεις παντρευτεί ένα υπέροχο άνθρωπο, να έχεις μια ωραία ζωή… Αυτό είναι το μήνυμα που θέλω να περάσω μέσα από το blog. Για όλους όσους ένιωσαν εκεί έξω το ίδιο με πολλή αγάπη» εξομολογήθηκε η Ιλάειρα Ζήση.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση: Αρνήθηκαν να κάνουν δηλώσεις στην κάμερα του Καλύτερα δε γίνεται

J2US: «Έμαθα ότι διαμαρτυρηθήκατε...» - Το αιχμηρό σχόλιο του Σταμάτη Φασουλή σε Μαυρικίου και Ζήση