Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά την προσθήκη της στο Πρωινό, η Μαρία Κορινθίου είναι αλήθεια πως άρχισε να σχολιάζεται και να ακούγεται ιδιαίτερα (δείτε εδώ την απάντησή της σε όσους είπαν πως πήρε την θέση της Δούκισσας), ωστόσο εκείνη ποτέ δεν ασχολήθηκε, ούτε με αυτά τα σχόλια, ούτε με τις αρνητικές κριτικές που μπορεί να έχει ακούσει, όπως όλοι, κατά καιρούς.

Το πρωί της Παρασκευής 28/10, η εντυπωσιακή ηθοποιός και παρουσιάστρια, μίλησε με αφορμή την παράσταση Jordan στην οποία πρωταγωνιστεί, στο Mega Καλημέρα, μεταξύ άλλων για το πώς αντιμετωπίζει τα αρνητικά σχόλια.

Η εξομολόγηση τη Μαρίας Κορινθίου στο Mega Καλημέρα

«Ακολουθώ τη “Μέθοδο Θήτα” που όλοι συνδεόμαστε συνειδητά και υποσυνείδητα, λίγο πριν κοιμηθείς και λίγο πριν ξυπνήσεις. Τα αρνητικά σχόλια είναι σε εισαγωγικά, σαν να μην τα διαβάζω. Όλα καλά. Δεν απαντάω. Τι να απαντήσεις… Δεν με νοιάζει αν έχω ραγάδα ή όχι» είπε με πλήρη ειλικρίνεια.

«Πέφτουν πολλά μαχαίρια στα πρωινά, την Δούκισσα την...»

Εδώ και λίγες εβδομάδες απολαμβάνουμε την Μαρία Κορινθίου στον ρόλο της παρουσιάστριας στο Πρωινό και η αλήθεια είναι πως ακούγονται πολλά, και διάφορα άτομα σύμφωνα με την ίδια προσπαθούν να δημιουργήσουν καταστάσεις από εκεί που δεν υπάρχουν.

Η Μαρία Κορινθίου, το πρωί της Τρίτης 18/10 απάντησε για το νέο της ρόλο στο Πρωινό του ΑΝΤ1, στην κάμερα του Happy Day, αλλά και για τη Δούκισσα Νομικού.

«Περνάω μια χαρά ως παρουσιάστρια, όλα καλά. Είχα πει ότι όταν είναι η κατάλληλη στιγμή, οι κατάλληλες συνθήκες και θεωρώ εγώ ότι θα με αγαπάνε, θα με σέβονται και θα με εκτιμούν, θα την πάρω την απόφαση. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι δημοσιογράφος και αυτή τη στιγμή η εκπομπή είναι δομημένη δημοσιογραφικά στο πρώτο κομμάτι. Εγώ θέλω να είμαι στο κομμάτι το πιο αισιόδοξο. Πίστεψέ με, δεν κάνω ποτέ κάτι έτσι. Ξέρω πολύ καλά τι κάνω και εγώ και το κανάλι και ο Γιώργος και είμαστε και καλά.

Πέφτουν πολλά μαχαίρια στα πρωινά και δεν θα έπρεπε, είναι κρίμα. Τη Δούκισσα την εκτιμώ, τη θαυμάζω, είναι ένα πολύ καλό πλάσμα. Είναι κρίμα γενικά να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε κάτι από εκεί που δεν υπάρχει. Δεν βλέπω τα νούμερα τηλεθέασης» είπε χαρακτηριστικά!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Η δική μου προτεραιότητα...» - Η απάντηση της Μαρίας Κορινθίου για την επικοινωνία της με την Δούκισσα Νομικού

«Μένω στο ότι...» - Το σχόλιο της Φαίης Σκορδά για την παρουσία της Μαρίας Κορινθίου στο Πρωινό