Από Πέννυ Μαστοράκου

Σε μία απίστευτα ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική εξομολόγηση εφ' όλης της ύλης, προχώρησε ο Γιώργος Καπουτζίδης το πρωί της Παρασκευής 28/10, καθώς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν (δείτε εδώ τις αποκαλυπτικές δηλώσεις του Φώτη Σεργουλόπουλου λίγες μέρες πριν)!

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος μεταξύ άλλων μίλησε για πρώτη φορά σχετικά με την απόφασή του να μη μεταδώσει ξανά την Eurovision, αποκαλύπτοντας την περιπέτεια υγείας που είχε την τελευταία φορά.

Η απόφαση του Καπουτζίδη για την Eurovision

«Φέτος δεν θα κάνω την Eurovision, από πέρσι το σκεφτόμουν. Η Μαρία με έκανε να αλλάξω γνώμη για πέρσι και την έκανα. Μια μέρα πριν πετάξουμε για Ιταλία ήμουν έτοιμος να τους πω ότι δεν θα πάω. Είχα το σπασμένο πόδι. Τα καταφέρνω, ταξιδεύω. Δυσκολεύτηκα, καθόμουν στο ξενοδοχείο και σκεφτόμουν θα ήμουν τώρα στο νησάκι μου. Περνούσαμε ωραία με την Μαρία αλλά όλο το υπόλοιπο ήταν μια δύσκολη συνθήκη. Μέσα σε όλα, δεν το έχω πει ποτέ, κολλάω κάτι εκεί και αρρωσταίνω.

Μετά την Eurovision κατέληξα 10 μέρες σε νοσοκομείο, με ενδοφλέβια αντιβίωση και πυρετό 40,8. Κουράστηκα πολύ. Ήταν ένα μικρόβιο που μπήκε σε έναν οργανισμό που ήταν έτσι κι αλλιώς εξουθενωμένος» αποκάλυψε.

«Υπάρχουν εκπομπές που δεν θα πήγαινα ποτέ!»

Λίγες ώρες μετά την προβολή (δείτε εδώ πως τα πήγε σε νούμερα τηλεθέασης) της σειράς Σέρρες και τα συγκινητικά μηνύματα του κοινού για αυτήν, το πρωί της Πέμπτης 20/10, έδωσε μία ιδιαίτερα αποκαλυπτικά και ουσιαστική συνέντευξη στο Mega Καλημέρα, και μίλησε για όλα!

«Πάντοτε αισθανόμουν ένα βάρος και μία ευθύνη, ώστε να περάσει το σωστό μήνυμα από τα λεγόμενά μου. Μου έχουν πει πολλοί ότι έχουν βοηθηθεί από τοποθετήσεις μου. Έχω πάρει πολλά και συγκινητικά μηνύματα, υπήρξαν πολλά ομοφυλόφιλα παιδιά και γονείς που μου είπαν ότι τους έδωσα θάρρος. Αν κάποιους τους κούρασα με τις τοποθετήσεις μου ας αλλάξουν κανάλι, ας ξεκουραστούν. Ξέρω που μιλάω.

Υπάρχουν εκπομπές που δεν θα πήγαινα ποτέ καλεσμένος. Γενικά βέβαια δεν πολυπηγαινω… Φυσικά και με έχουν καλέσει εκπομπές και δεν έχω πάει λόγω τοποθετήσεων που έχουν γίνει. Κι εμείς σας βλέπουμε και σας κρίνουμε. Αυτό είναι το δικό μου συναίσθημα, οπότε να είστε προετοιμασμένοι. Όταν θα στείλετε κάμερα στα καλά του καθουμένου δεν θα μιλήσω. Αν σας στενοχωρεί, τι να σας κάνω! Κι εσείς με στενοχωρείτε. Ένας λόγος να μη στενοχωριόμαστε είναι να μην στείλετε κάμερα» είπε μεταξύ άλλων...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έχει πάει σε άλλες εκπομπές, όπου είχαν μιλήσει με τα χειρότερα» - "Κόλαφος" η Κατερίνα Καινούργιου για τον Γιώργο Καπουτζίδη

Απόφαση - βόμβα από τον Γιώργο Καπουτζίδη - Ανακοίνωσε πως αποχωρεί από...