Από Ελένη Μήτση

Ο Μάριος Αθανασίου παραχώρησε συνέντευξη την Παρασκευή 28/10 στο Happy day σχολιάζοντας ζητήματα της επικαιρότητας και φέρνοντας παράλληλα στο προσκήνιο στιγμές της ζωής του, που δε γνωρίζαμε.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε μια ''γκάφα', που του είχε συμβεί στις αρχές της καριέρα του κοντά στα 23 χρόνια, την οποία σήμερα την αντιμετωπίζει με χιούμορ. Δε θα μπορούσε άλλωστε με τίποτα να ξεχάσει, πως στο πρώτο του εξώφυλλο είχαν γράψει το επίθετό του λάθος (δείτε εδώ μια από τις άγνωστες σχέσεις του ηθοποιού).

Η αποκάλυψη του Μάριου Αθανασίου για το λάθος που είχε γίνει με το επίθετό του

«Στις αρχές μπορεί να συνέβαινε αυτό, συνήθως μπέρδευαν το όνομά μου και με έλεγαν Μάριο Ιορδάνου. Κάνω την πρώτη δουλειά, δίνω την πρώτη συνέντευξη σε περιοδικό και θα έμπαινα εξώφυλλο. Έκλεψα με το μάτι μου -έλεγα ότι δεν θα ασχοληθώ- πήγα από το περίπτερο να δω πως θα είναι φάτσα μου. Πάω και κοιτώ και λέει ο νέος πρωταγωνιστής της σειράς, Μάριος Αθανασόπουλος. Αυτό ήταν το πρώτο μου εξώφυλλο».

Ο Μάριος Αθανασίου συγκλόνισε με την παρενόχληση που υπέστη

Ο αγαπητός και ιδιαίτερα ταλαντούχος ηθοποιός Μάριος Αθανασίου, το πρωί της Πέμπτης 20/10 ήταν καλεσμένος στο Πρωινό, και έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη μιλώντας κυριολεκτικά για τα πάντα! Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως η πρόληψη είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τα παιδιά, ενώ μάλιστα προχώρησε και σε μία δική του αποκάλυψη!

«Υπήρχαν κατά καιρούς αρκετά τέτοια περιστατικά στην ελληνική κοινωνία… Η αναφορά μου όμως, ήταν τα κυκλώματα και όχι στα μεμονωμένα περιστατικά. Στα μεμονωμένα περιστατικά ξέρεις ότι πρέπει να φυλάγεσαι. Δεν αλλάζει η ζωή μας τώρα, από αυτό το περιστατικό, από πριν έπρεπε να έχουμε το νου μας. Τα κυκλώματα λειτουργούν και με αυτούς που δίνουν λεφτά και με αυτούς που βγάζουν και αυτό το πράγμα όλο και περισσότερο ανοίγει και όσο πιο πολύ ανοίγει τόσο πιο πολύ συγκαλύπτεται. Αυτό γίνεται.

Προσπαθώ να φιλτράρω λίγο τις πληροφορίες για να μην έρχονται με τον όγκο που τα μεταδίδει η τηλεόραση… Είμαι ένα βήμα πίσω γιατί η πρόληψη είναι το πιο σημαντικό. Εγώ απομυθοποιώ με έναν τρόπο την πράξη για να μην φοβάται και κλειστεί στον εαυτό για όλη του τη ζωή.

Εγώ λοιπόν, μίλησα στα παιδιά, λέγοντάς τους ότι έχει συμβεί και σε εμένα. Μου έχει συμβεί με έναν πολύ μικρό τρόπο να με παρενοχλήσουν στα 17 σε ένα ταξί. Όταν το μετέφερα στο παιδί του εξήγησα όλα τα συναισθήματά μου για να καταλάβει ότι αν συμβαίνει κάτι πρέπει να το πει» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Φοβήθηκα πάρα πολύ...» - Η σοκαριστική αποκάλυψη της Μαρίας Καβογιάννη

«Ήταν πεθαμένη, πήγα και τη χάιδεψα...» - Συγκλονίζει πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός