Από Ελένη Μήτση

Η αγαπημένη ηθοποιός Ζωζώ Σαπουντζάκη βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό την Παρασκευής 28/10 παραχωρώντας μια εξομολογητική και εφ όλης της ύλης συνέντευξη.

Η Ζωζώ, η οποία απέδειξε για άλλη μια φορά μέσω του θανάτου της Μάρθας Καραγιάννη το πόσο πολύ ευσυγκίνητη είναι, έκανε αναφορά στη μητέρα της και στον τρόπο, που την αποχαιρέτησε μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Η εξομολόγηση της Ζωζώς Σαπουντζάκη για την απώλεια της μητέρας της

«Είχα μεγάλη αδυναμία στην μάνα μου και κάποια στιγμή δεν πήγα στην Κινέτα και κοιμήθηκα στην Αθήνα. Με πήρε το πρωί μια φίλη και μου είπε πάμε στην Κινέτα. Με παίρνει με το αυτοκίνητό της, κατεβαίνω και με περίμενε ο κύριος αυτός και μου λέει “έλα να δεις τη μανούλα σου τι ωραία που κοιμάται”. Η μαμά ήταν πεθαμένη… Πήγα τη χάιδεψα και αυτά…».

Η τελευταία επιθυμία της ηθοποιού

Μετά τα συγκινητικά της λόγια όταν έμαθε για τον θάνατο της αγαπημένης της φίλης, η Ζωζώ Σαπουντζάκη το πρωί της Πέμπτης 22/9 μαζί με άλλους δικούς της ανθρώπους, βρέθηκε στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών για να πει και εκείνη το τελευταίο αντίο στην μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, την Μάρθα Καραγιάννη.

Η κάμερα του Super Κατερίνα βρέθηκε εκεί, και μίλησε με την γνωστή καλλιτέχνιδα, η οποία αποχαιρέτησε τη φίλη της, λέγοντας κάποια λόγια από καρδιάς και αποκαλύπτοντας παράλληλα και την δική της επιθυμία όταν έρθει εκείνη η ώρα και φύγει από τη ζωή.

«Είμαι συγκινημένη παιδιά δεν μπορώ να μιλήσω, και τι δεν έχω να θυμάμαι από την Μάρθα Καραγιάννη, κάναμε όνειρα, καθόμασταν, τρώγαμε. Με γέλασε όμως, με γέλασε γιατί έφυγε μόνη...Δεν μπορούσε να μου μιλήσει καλά, ήταν στο κρεβάτι ξαπλωμένη...Χαιρόταν και μου έσφιγγε το χέρι» είπε αρχικά και κλείνοντας ανέφερε «Όταν φύγω από τη ζωή, θέλω να με πετάξουν στην θάλασσα στην Κινέτα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έκλαιγαν σπαρακτικά πάνω από το φέρετρό της Δούμα, Σαπουντζάκη και Σούρας - Συγκλονιστικές εικόνες από την κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη

«Το τελευταίο απόγευμα που μιλήσαμε...» - Η συγκίνηση της Ιωάννας Παππά για την απώλεια της μητέρας της