Από Ελένη Μήτση

Την Ιωάννα Παππά είδαμε μεταξύ των καλεσμένων του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του The 2night show την Πέμπτη 27/10 και ανάμεσα στα όσα δήλωσε η αγαπημένη ηθοποιός έκανε και μια εξομολογητική τοποθέτηση.

Για τη μαμά της μίλησε με πολύ συγκινητικά και από καρδιάς λόγια, καθώς την έχασε πριν από λίγο καιρό. Όπως εξήγησε η μητέρα της ήταν ένα από τα θύματα του κορωνοϊού και μάλιστα ο τρόπος, με τον οποίο έφυγε από τη ζωή συγκλονίζει.

Η εξομολόγηση της Ιωάννας Παππά για την απώλεια της μητέρας της

«Έχουν συμβεί πάρα πολλά πράγματα τα δυο χρόνια όπως και η απώλεια της μαμάς που σχετίζεται και με τον κορονοϊό. Εννοείται ότι στην καθημερινότητα συμβαίνουν γεγονότα τέτοια, απλά ήταν πολύ σοκαριστικό ότι ταυτιζόσουν με αυτές τις ιστορίες καθημερινά και ήξερες ότι άλλες 100 οικογένειες περνούσαν το ίδιο με σένα για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Ήταν κάτι που δεν ξέρω και πόσο συχνά ερχόμαστε σε επαφή με κάτι ανάλογο».

«Η μητέρα μου μπήκε στο νοσοκομείο, εμείς δεν μπορούσαμε να την δούμε και αυτή ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία. Δηλαδή υπήρξε η στιγμή το τελευταίο απόγευμα που μιλήσαμε και μετά ποτέ ξανά. Είναι πολύ σκληρό αυτό πολύ, είναι σαν τροχαίο.

Δεν ξέρω δηλαδή τι είναι καλύτερο και τι είναι χειρότερο από το να προετοιμαστεί κάποιος, να έχει έναν άνθρωπο δικό του και να ζήσει τη διαδικασία της αναχώρησης σταδιακά. Νομίζω ότι πάντα πονάει και δεν υπάρχουν τρόποι να το αντιμετωπίσεις».

«Έμεινε στο νοσοκομείο έναν μήνα. Σε αυτή την κατάσταση που βρέθηκαν αυτοί οι άνθρωποι εκείνη την περίοδο, που ήταν πολύ ακραία στιγμή γιατί ήταν η μετάλλαξη Δέλτα, νομίζω ότι δεν ήταν και ακριβώς ζωντανοί οι άνθρωποι που βρίσκονταν στα νοσοκομεία.

Σίγουρα όμως το πιο σκληρό με αυτή την ιστορία που όλοι το φοβόμασταν και το φοβόμαστε ακόμα είναι ότι υπάρχει η ανάγκη να μείνει προστατευμένος και ο υγιής και ο ασθενής οπότε δεν μπορεί να υπάρξει αυτή η επαφή. Είναι πολύ σκληρό αυτό το κομμάτι».

Και σε αυτήν την ηλικία θα έκανε παιδί η Ιωάννα Παππά

Η Ιωάννα Παππά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή ''Ποιος είναι πρωινιατικά'' την Τρίτη 5/7 και μετά την τεράστια έκπληξη που έκανε στο κοινό αλλά και στους συντελεστές της εκπομπής, με την αλλαγή των μαλλιών της, στη συνέχεια μίλησε για τι ζήτημα της μητρότητας.

Η ηθοποιός είναι γεγονός ότι αποφάσισε να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί στην ηλικία των 40 και για κάποιους η στάση αυτή επικρίθηκε. Εκείνη ωστόσο επιμένει και στηρίζει την στάση της ενώ παράλληλα αυτή τη φορά δήλωσε ενώπιων όλων, πως θα ήθελε να υπάρχει και περισσότερη παράταση στο όριο σύλληψης ενός παιδιού.

«Με τον Κωνσταντίνο για πολλά χρόνια ήμασταν φίλοι, μετά περάσαμε στη σχέση και μετά αποφασίσαμε να κάνουμε παιδί. Γνωριστήκαμε το 2004 αλλά μπήκαμε στη σχέση μετά από αρκετά χρόνια».

«Όταν γέννησα γύρισα μέσα σε 25 μέρες στη δουλειά. Δεν αισθάνθηκα ποτέ όμως ότι έχω λείψει από το παιδί, γιατί είμαστε μαζί καθημερινά, κάνουμε πράγματα καθημερινά, τον προσωπικό μου χρόνο τον αφιερώνω μόνο στο παιδί. Είχα βοήθεια και από τον σύζυγό μου αλλά και από τους γονείς μας».

«Νομίζω ότι αν δεν υπήρχε το ηλικιακό όριο, θα έκανα αργότερα παιδί. Επειδή όμως υπάρχει το ηλιακό όριο έπρεπε να πάρω κάποιες αποφάσεις. Μέσα μου τα πίεσα λίγο παραπάνω τα πράγματα αλλά όχι ακραία. Είχα σκεφτεί και το ενδεχόμενο να μην μπορώ να κάνω, θα έκανα ό,τι μπορούσα και μετά θα το αποδεχόμουν».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

The 2night Show: Είναι και οι δυο τους υπερταλαντούχοι! Οι αποψινοί 25/10 καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Η συμπεριφορά μου έχει πληγώσει ανθρώπους...» - Η δημόσια εξομολόγηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου