Από Πέννυ Μαστοράκου

Με αφορμή λοιπόν την εκπομπή Mega Stories, και το επεισόδιο που είδαμε το βράδυ της Δευτέρας 24/10, με επώνυμες Ελληνίδες οι οποίες πήγαν στην εκπομπή χωρίς μακιγιάζ (δείτε εδώ την τηλεθέαση που σημείωσε η εκπομπή), την επόμενη μέρα και πιο συγκεκριμένα το πρωί της Τρίτης 25/10 η Δανάη Μπάρκα και η Δέσποινα Καμπούρη αποφάσισαν να ξεβαφτούν live στο Πάμε Δανάη.

Ξεβάφτηκαν στον αέρα της εκπομπής Μπάρκα και Καμπουράκη

«Και η κάμερα βοηθάει και τα φώτα. Η λάμψη αυτή και όλα αυτά τα δέρματα που βλέπουμε στην τηλεόραση… Η ωραιότερη χαρά για μένα είναι αυτή, όταν ξεβάφομαι. Δεν υπάρχει τίποτα ωραιότερο από έναν άνθρωπο που αγαπά και τις ατέλειές του και την τελειότητά του» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

«Έχω κάνει τα μπότοξ μου και τα νήματά μου!»

Με αφορμή λοιπόν όλα αυτά, και η Αφροδίτη Γραμμέλη το πρωί της Τρίτης 25/10 στον αέρα του Πρωινό μας, θέλησε να τοποθετηθεί και η ίδια με αφορμή τις δηλώσεις στην εκπομπή για την εμφάνιση και τις ανασφάλειες των γυναικών.

«Μην βγάζουμε τους εαυτούς μας απ’ έξω. Και εγώ είμαι μια γυναίκα που δεν θεωρούμαι bimbo, βγάζω πιο πολύ την προσωπικότητα αλλά έχω πάρα πολλές ανασφάλειες και επειδή τα κορίτσια που μας βλέπουν πρέπει να ξέρουν και την αλήθεια μας. Έχω κάνει τα μπότοξ μου και τα νήματά μου, έχω φροντίσει τα φρύδια μου. Δεν είναι το πρόσωπό μου αυτό που θα ήταν κανονικά.

Όλο αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τη διάθεσή μου, έχει να κάνει και με δική μου ανασφάλεια και είναι ωραίο να το παραδέχεσαι και αυτό. Ναι, έχω ανασφάλειες, καμιά φορά κοιτάζω και εγώ στον καθρέφτη και αναρωτιέμαι» είπε έξω από τα δόντια η γνωστή δημοσιογράφος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είναι ασύλληπτο! Θέλω να...» - Άστραψε και βρόντηξε η Δανάη Μπάρκα στον αέρα του Πάμε Δανάη

Τηλεθέαση πρωινής ζώνης (24/10): Η «μάχη» Λιάγκα - Καινούργιου και τα μονοψήφια