Από Πέννυ Μαστοράκου

Η Δανάη Μπάρκα είναι μία από τις παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης που δεν μασάει τα λόγια της, και δεν κρύβει αυτό που θέλει να πει και να εκφράσει (δείτε εδώ την απώλεια που της στοίχησε λίγο καιρό πριν). Το πρωί της Παρασκευής 21/10 λοιπό, με αφορμή η συνέντευξη της Ράνιας Τζίμα, πήρε τον λόγο στο Πάμε Δανάη και τοποθετήθηκε στο θέμα της κακοποίησης και του bullying.

Όλα όσα ανέφερε η Δανάη Μπάρκα

«Να τσιρίξω θέλω! Τα λέει υπέροχα, έχει απόλυτο δίκιο, πιστεύω ότι ακόμα και αν θεωρούμε ότι εξελισσόμαστε αυτά τα στερεότυπα είναι τόσο βαθιά ριζωμένα στις φλέβες των απόψεων και των μυαλών που υπάρχουν γύρω μας που δεν ξεριζώνονται εύκολα. Πιστεύω ότι όλες οι γυναίκες την κακοποίηση την λεκτική και το bullying που λαμβάνουμε, δεν το έχουν πάρει αντίστοιχα αγόρια».

Δηλαδή αν ένα αγόρι ξαφνικά αύριο είναι πρωταγωνιστής σε ένα σίριαλ θα πουν «αχ, ωραία τα λέει». Αν όμως ένα κορίτσι είναι πρωταγωνίστρια σε ένα σίριαλ, σίγουρα θα υπάρχουν σχόλια του τύπου «το κορίτσι του σεναριογράφου». Δεν λέω ότι θα έπρεπε να κάνουμε το ίδιο για τους άνδρες, αλίμονο. Λέω ότι δεν θα έπρεπε να κάνουμε αυτό για κανέναν.

Πάμε Δανάη

Δεν είναι μόνο για την δουλειά, είναι για τα πάντα! Ακόμα και για τα σώματα. Έχετε δει τι bullying περνάει μια κοπέλα με ένα πιο ιδιαίτερο σώμα από ότι ένας άνδρας; Αν ένας άνδρας βγει σε μια παραλία και δεν έχει το τέλειο κορμί δεν θα πει κανείς τίποτα, ίσα ίσα. Θα είναι δίπλα του μια ωραία κοπέλα, θα γελάνε, θα, θα, θα. Αν όμως ένα κορίτσι βγει και δεν έχει το τέλειο σώμα, ξέρεις τι συμβαίνει; Είναι ασύλληπτο» είπε κλείνοντας η παρουσιάστρια.

Έκανε "ντου" στο The Chase και τρόμαξε την Μαρία Μπεκατώρoυ

Στα πλαίσια της εκπομπής της λίγες μέρες πριν, έκανε φάρσα στην Μαρία Μπεκατώρου, και εισέβαλε στο πλατό του The Chase την ώρα του γυρίσματος της εκπομπής ως Chaser, αφήνοντας άλαλη την παρουσιάστρια! Αντί για τον Αδέκαστο Επιθεωρητή στην καρέκλα κάθισε η παρουσιάστρια ξαφνιάζοντας τη Μαρία Μπεκατώρου αλλά και τον παίκτη που βρισκόταν δίπλα της!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Μην υποτιμάτε την...» - Οι όλο νόημα δηλώσεις της Δανάης Μπάρκα για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό

«Με έχει πιάσει μια μεγάλη ταχυπαλμία...» - Καταρρακωμένη η Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή της