Από Ελένη Μήτση

Η Μαρία Αναστασοπούλου είναι μια πετυχημένη δημοσιογράφος, η οποία πορεύεται με ήρεμο αλλά στοχευμένο τρόπο στα λημέρια της ενημέρωσης, κάνοντας τις τηλεοπτικές επιλογές, που κάθε φορά θεωρεί καλύτερες για εκείνη.

Φέτος τη βλέπουμε στο Καλημέρα Ελλάδα (δείτε εδώ όλη την αλήθεια για τις σχέσεις της με τον Γιώργο Παπαδάκη), με τα πρώτα σχόλια για την παρουσία της να είναι υπέρ της. Είναι ομολογουμένως και μια κομψή παρουσία, με τα ξανθά μαλλιά να είναι σήμα κατατεθέν. Μέσα από μία γρήγορη περιήγηση στον λογαριασμό της στο Facebook βλέπουμε παλιότερα να είναι τελείως διαφορετική με το καστανό μαλλί της.

Αγνώριστη η Μαρία Αναστασοπούλου με καστανά μαλλιά

Μαρία Αναστασοπούλου καστανό
Maria Anastasopoulou - Facebook
Μαρία Αναστασοπούλου καστανό
Maria Anastasopoulou - Facebook
Μαρία Αναστασοπούλου καστανό
Maria Anastasopoulou - Facebook

Ο πραγματικός λόγος πίσω από την αποχώρηση της Μαρίας Αναστασοπούλου από το ΣΚΑΪ

Η Μαρία Αναστασοπούλου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (27/9) στον καναπέ του The 2night Show και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη στο Καλημέρα Ελλάδα καθώς και για την απόφασή της να φύγει από το ΣΚΑΪ και την εκπομπή Σήμερα.

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τον Δημήτρη Οικονόμου, ξεκαθαρίζοντας τους λόγους που την έκαναν να πει τελικά το ναι στον Γιώργο Παπαδάκη.

«Η σχέση μου με τον ΣΚΑΙ δεν έχει να κάνει με αριθμούς. Ήμουν εκεί από παιδάκι, κάνοντας πρακτική στο Πανεπιστήμιο. Συμπλήρωσα φέτος 15 χρόνια. Είχαν γίνει αρκετές προτάσεις κι από άλλους σταθμούς. Έγινε από τον Γιώργο Παπαδάκη κι ήταν σε εξέλιξη η διαπραγμάτευσή μου με τον ΣΚΑΙ. Μετά από μερικές εβδομάδες είπα το ναι στον Γιώργο.

Γίνονται οι προτάσεις, αποφασίζεις αν σε αφορούν και μετά βλέπεις τι άλλο υπάρχει. Με τον Δημήτρη Οικονόμου ήμασταν μαζί έξι σεζόν και την εκπομπή τη χτίζαμε μέρα με τη μέρα. Είχα καψούρα με αυτήν την εκπομπή και την πρωινή ζώνη. Αποφάσισα όμως ότι είναι φοβερή πρόκληση να έχω στο βιογραφικό μου ότι συνεργάστηκα με τον Γιώργο Παπαδάκη. Ο Γιώργος είναι αυτός που είναι, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου με τη δουλειά του και λέω κοίτα πόσο ετερόκλητο και διαφορετικό είναι να συνεργαστείς μαζί του», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Αναστασοπούλου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Οι σχέσεις του Γιώργου Παπαδάκη και της Μαρίας Αναστασοπούλου - Τι συμβαίνει όταν κλείνουν τα φώτα του Καλημέρα Ελλάδα

«Κάτσε κάτω, ηρέμησε» - Ασύλληπτο περιστατικό στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα με Παπαδάκη και Αναστασοπούλου