Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (24/10) η Κόρα Καρβούνη, η «Νίτσα» από την αγαπημένη σειρά του ALPHA, «Αυτή η Νύχτα Μένει», η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τον ρόλο της καθώς και για το τι πρόκειται να δούμε στη συνέχεια από εκείνη και την κολλητή της, Ζέτα.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως το ειδύλλιο της Νίτσας και του Γιώργη θα προχωρήσει ενώ εξομολογήθηκε στην Κατερίνα Καινούργιου πως υπάρχουν πολλά κοινά ανάμεσα στην ίδια και στον χαρακτήρα που υποδύεται.

Οι αποκαλύψεις της Κόρας Καρβούνη για το Αυτή η Νύχτα Μένει

«Πέραν του ρόλου, που είναι υπέροχος, είναι πολύ γοητευτικός ρόλος η Νίτσα, πρώτα ήρθε το σενάριο, η σκηνοθέτης μου που έχουμε ξαναδουλέψει μαζί, και το καστ. Είναι το πιο υπέροχο καστ που έχω δει σε ελληνική σειρά αυτή τη στιγμή.

Η Νίτσα ξέρει τα πάντα για το παρελθόν της Ζέτας. Σιγά σιγά, από απόψε δηλαδή (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε στο νέο επεισόδιο), θα αρχίσουν να έρχονται οι αποκαλύψεις και για το παρελθόν της Ζέτας αλλά και για το παρελθόν της Νίτσας που έχει ένα βίαιο παρελθόν, στο τελευταίο επεισόδιο είπε για μία κακοποιητική συμπεριφορά που είχε από τον πατριό της.

Γι΄αυτό η γυναίκα αυτή έχει τέτοια καχυποψία με τους άντρες. Μοιάζουμε πολύ με τη Νίτσα, είμαι μάγκας, ξέρω να επιβιώνω όπως η Νίτσα, έχουμε χιούμορ και μοιάζουμε και στη μητρικότητα, σιγά σιγά θα δείτε και πιο μητρικές στιγμές της Νίτσας. Έχουμε καιρό να δούμε τέτοια γυναικεία φιλία σε ελληνική σειρά. Αυτή η σχέση θα έχει τα πάνω και τα κάτω της αλλά είναι πολύ δυνατή σχέση για να διαλυθεί έτσι. Γίνεται ένα ειδύλλιο με τη Νίτσα και τον Γιώργη, σπάνιο, γιατί είναι δύο άνθρωποι που μοιάζουν. Είναι και οι δύο ντόμπροι, καθαροί χαρακτήρες και αυτό θα είναι ένα ειδύλλιο που θα τραβήξει.

Δεν έχω πάει ποτέ σε σκυλάδικο, είμαι ροκ», είπε χαρακτηριστικά η Κόρα Καρβούνη.

Τι θα γίνει ανάμεσα στη Νίτσα και τον Γιώργη

Από την άλλη, η Νίτσα προσπαθεί μόνη της να βγάλει το πρόγραμμα, επιφυλάσσοντας στον ερωτοχτυπημένο Γιώργη μια δυσάρεστη έκπληξη, αφού εκείνη αρνείται να μείνει μαζί του. Εκείνος όμως δεν θα το βάλει έτσι εύκολα κάτω. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Στρατής είναι σχεδόν βέβαιος μετά τη συνάντησή του με τον Χρήστο στο νεκροταφείο, πως εκείνος ξέρει για το παρελθόν του με τη Μαρίνα. Σκέφτεται ξανά και ξανά τα όσα του είπε, αλλά και το βλέμμα που τον κοίταζε γεμάτο μίσος.

Μια αναπάντεχη εμφάνιση του Αλέξανδρου, όμως, θα κρίνει τι είναι αλήθεια και τι ψέμα. Κι αυτό γιατί αποκαλύπτει στον Στρατή: «Ο δήμαρχος απαίτησε να γίνει “ντου” στα μαγαζιά και συγκεκριμένα στο δικό σου», του αποκαλύπτει. Καθώς η νύχτα πλησιάζει στο τέλος της, ο Χρήστος ξεσπά για πρώτη φορά πάνω από τον τάφο της Μαρίνας: «Νόμιζα ότι είχαμε μια ευτυχισμένη ζωή μαζί με τις κόρες μας κι εσύ τραβιόσουν με τον αλήτη! Δεν θα τον αφήσω σε ησυχία, θα τον διαλύσω, θα τον καταστρέψω, θα τον κάνω να υποφέρει», λέει με οργή, ενώ μια σκιά παρακολουθεί με μάτια τρομαγμένα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Είναι κούκλος και σεφ - Ο σύντροφος της Μελίνας Λεφαντζή από τη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει''

Με άλλα μαλλιά και χωρίς μούσια - Έτσι ήταν ο Βασίλης Μπισμπίκης στην αρχή της καριέρας του