Από Πέννυ Μαστοράκου

Στην κάμερα του Open Weekend έκανε δηλώσεις το πρωί της Κυριακής 23/10 ο γνωστός δημοσιογράφος και ένας εκ των παρουσιαστών των Αταίριαστων, ο Χρήστος Κούτρας, μ αφορμή τη νέα τηλεοπτική σεζόν, και μεταξύ άλλων μίλησε για την αλλαγή ζώνη της εκπομπής (δείτε εδώ επική την εισβολή της Φαίης Σκορδά στο πλατό τους), ενώ αναφέρθηκε και στα νούμερα τηλεθέασης.

Οι αποκαλύψεις του Χρήστου Κούτρα για τους Αταίριαστους

«Προσπαθούμε να στήσουμε την εκπομπή μας, σιγά σιγά, νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε. Δεν υπάρχει θέμα αν μας άρεσε η αλλαγή στην ώρα μιας και ότι δεν ανανεώνεται πεθαίνει. Προσπαθούμε όλοι. Είναι δύσκολος ο χώρος της τηλεόρασης φέτος και δεν είναι απλά τα πράγματα.

Η Ζήνα Κουτσελίνη είναι απέναντι μας και εννοείται πως είναι ισχυρός αντίπαλος. Απλώς θέλω να υπενθυμίσω, γιατί κάποιοι το ξεχνούν, πως την ζώνη 12 – 2 εμείς την χτίσαμε. Δηλαδή το 2014 εμείς ξεκινήσαμε το 12 – 2, μεταπηδήσαμε στο πρωί και ξαναγυρίσαμε τώρα. Αυτό. Υπομονή και θα δούμε.

Γενικά το θέμα είναι να πηγαίνουν όλοι καλά και να υπάρχει μια αξιοπρέπεια στη δουλειά μας. Τίποτα άλλο. Μέχρι εκεί. Τα νούμερα τηλεθέασης δεν με αγχώνουν εδώ και πολλά χρόνια. Τα κοιτάζω και τα σέβομαι αλλά δεν αγχώνομαι για τους αριθμούς» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Αλλάζουν την Φαίη Σκορδά από την πρωινή ζώνη και την πάνε στους Αταίριαστους;

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν της Real, υποχώρηση των ποσοστών τηλεθέασης στην εκπομπή σε σχέση με τη δυναμική της πρεμιέρα, φέρνει στο προσκήνιο σενάρια νέας αλλαγής, ενώ πυκνώνουν οι φωνές αμφισβήτησης για την ορθότητα της αρχικής απόφασης του σταθμού να παραδοθεί το slot 10.00-12.00 στην ψυχαγωγία.

Έτσι λοιπόν εξετάζεται το σενάριο το Πρωινό μας να πάρει την θέση των Αταίριαστων στις 12.00-14.00, και το δίδυμο της ενημέρωσης να πάει στην θέση της Φαίης. Αν όμως ισχύσει αυτό, ο ΣΚΑΙ φαίνεται ότι ανοίγει έναν ακόμα ασκό του Αιόλου, καθώς για να προχωρήσει το σενάριο της μετακίνησης της Φαίης Σκορδά στις 12.00-14.00, θα απαιτηθεί επαναδιαπραγμάτευση του ισχυρού συμβολαίου τριετούς διάρκειας.

 Μετακινούν την Φαίη Σκορδά από την πρωινή ζώνη

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

"Αταίριαστοι": Με ανανεωμένο πλατό και άλλο αέρα - Δεύτερη "πρεμιέρα" για τους παρουσιαστές του ΣΚΑΪ

Δεύτερο συνεχόμενο «ντου» της Φαίης Σκορδά στους Αταίριαστους - «Για να σας γλυκάνω!»