Από Πέννυ Μαστοράκου

Μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική και έξω καρδιά συνέντευξη έδωσε η αγαπητή Μπέττυ Μαγγίρα το πρωί της Κυριακής 23/10, καθώς ήταν καλεσμένη στην εκπομπή και την παρέα του Χαμογέλα και πάλι! Η γνωστή παρουσιάστρια, άνοιξε τα χαρτιά της και αναφέρθηκε σε όλα, τόσο για τα νούμερα τηλεθέασης, όσο και για την ενασχόληση της εκπομπής με την βαριά επικαιρότητα των ημερών (δείτε εδώ το ξέσπασμά της λίγες μέρες πριν για την υπόθεση του Κολωνού).

Όλα όσα αποκάλυψε η Μπέττυ Μαγγίρα

«Είδαμε ότι δεν μας πηγαίνει, δεν είμαστε εμείς αυτό και είπαμε να μείνουμε σταθεροί στη ψυχαγωγία. Η ομάδα μου, μου δίνει ενέργεια, την αγαπώ, δεν είμαστε τυχαία αυτοί οι άνθρωποι μαζί. Είναι ζόρι να διαβάζω τις άσχημες ειδήσεις και να βγαίνω στην εκπομπή σα να μη συμβαίνει αυτό.

Δεν τα χώνευα ποτέ τα νούμερα, από πέρυσι ασχολούμαι λίγο παραπάνω, δεν τα βάζω ως γνώμονα και δεν το λέω επειδή δεν είμαι πρώτη, αλλά γιατί μοιράζεται πολύ η πίτα φέτος» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Όσα είχε δηλώσει για τα νούμερα τηλεθέασης μετά την έναρξη της σεζόν

Είναι ένα από τα άτομα που δεν μασάνε τα λόγια του και ότι έχει να πει θα το πει χωρίς περιστροφές, όπως έκανε και πρόσφατα για την παρεξήγηση με την Καινούργιου. Ο λόγος για την Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία το πρωί της Κυριακής 11/9 με αφορμή την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, έκανε δηλώσεις μιλώντας για τον φετινό ανταγωνισμό αλλά και πως βλέπει εκείνη τα πράγματα από την δική της οπτική.

«Πάντα οι πρεμιέρες έχουν άγχος, όπως και στο θέατρο όταν ξεκινάμε έχουμε άγχος και σε όλες τις πρεμιέρες έχουμε άγχος. Το άγχος όμως το δημιουργικό που θέλεις όλα να πάνε καλά, να μην πεις τίποτα περίεργο, να μην κάνεις κανένα σαρδάμ περίεργο και γενικώς όλα τα περίεργα. Είχα χρόνια να κάνω κάτι τέτοιο. Πρωινό δεν είχα ξανακάνει, το ζωντανό όμως δεν με χάλασε μιας και έχω ξανακάνει.

Είναι λίγο διαφορετική η θεματολογία αλλά επειδή θεωρώ ότι είναι η δουλειά μου και τα παρακολουθούσα στην τηλεόραση, δεν θεωρώ ότι είναι τελείως εκτός από εμένα. Απλά δεν με είχαν δει να το κάνω αυτό το πράγμα».

«Φέτος πολλές οι αλλαγές… Έτσι για να μην βαριόμαστε! Εγώ λέω πως ο ανταγωνισμός είναι καλός, σε κάνει να προσπαθείς παραπάνω, σε κάνει καλύτερο και σε εξελίσσει. Δεν είναι αγχωτικό, νομίζω ότι μοιράζεται πια πάρα πολύ η πίτα. Δηλαδή δεν μπορεί κανένας να κάνει τεράστια νούμερα όπως μπορεί να γίνονταν άλλες χρονιές γιατί είναι πάρα πολλά πια τα πρωινά. Οπότε όλοι θα μοιραζόμαστε. Θα πάρει άλλος μικρό μερίδιο και άλλος μεγαλύτερο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος...» - Ξέσπασε σε κλάματα η Μπέττυ Μαγγίρα για τον χαμό της μητέρας της

«Προχωράμε παρακάτω!» - Η ερώτηση της Μπέττυς Μαγγίρα που έφερε σε άβολη θέση τον καλεσμένο της