Από Πέννυ Μαστοράκου

Εδώ και λίγες εβδομάδες την απολαμβάνουμε στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό, και παρότι έχουν ακουστεί διάφορα (δείτε εδώ την απάντηση της για τα σχόλια σχετικά με την Νομικού) η ίδια δεν ασχολείται.

Ο λόγος για την Μαρία Κορινθίου, η οποία το πρωί της Κυριακής 23/10 έκανε δηλώσεις στο Open Weekend, και αναφέρθηκε και σε όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας πριν λίγες μέρες στον αέρα της εκπομπής σχετικά με το πόσο καιρό θα μείνει στο Πρωινό αλλά και για τους “εχθρούς τους”.

Η Μαρία Κορινθίου μιλά και ξεκαθαρίζει

«Είμαι μια χαρά στο Πρωινό. Δε βλέπω τον ανταγωνισμό, ούτε τα νούμερα. Είναι ό,τι βλέπω από εσάς και ό,τι πιάνει το ραντάρ μου. Δε με απασχολούν τα νούμερα τηλεθέασης. Εμένα με νοιάζει ο κόσμος. Δε μπαίνω καν στη διαδικασία να δω τα νούμερα. Ούτε καν. Δε θέλω να μπω στο πρώτο κομμάτι της εκπομπής με την επικαιρότητα. Ενημερώνομαι, ξέρω ακριβώς τις ειδήσεις και την επικαιρότητα αλλά δεν...Δεν μπορώ… Αυτό το πράγμα…Πραγματικά δε ξέρω πως αντέχουν να έχουν καθημερινά τόσο άμεση επαφή με την επικαιρότητα. Είναι ψυχοφθόρο… Δε θέλω, μια χαρά είμαι.

Αυτό που είπε ο Γιώργος Λιάγκας δεν ήταν μπηχτή, ήταν νάζι. Δε ξέρω ποιοι είναι οι εχθροί που είπε. Ούτε σε αυτά δίνω σημασία εγώ» είπε χαρακτηριστικά.

Tι είχε σχολιάσει ο Γιώργος Λιάγκας πριν λίγες μέρες

Την Δευτέρα 17/10 με το ξεκίνημα της εβδομάδας, ο παρουσιαστής πήρε τον λόγο και έκανε ένα χιουμοριστικό σχόλιο. Ο ίδιος αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό και μάλιστα έδειξε, πως αισθάνεται ότι τον κακολογούν και για αυτό έρχεται συνεχώς αντιμέτωπος με αλλαγές και εκπλήξεις.

«Έλα να σου δώσω ένα φιλί και μία αγκαλιά! Τι γίνεται; Όλα καλά; Να σκάσουν οι εχθροί μας! Θα μετράμε τις εβδομάδες που θα μείνει η Μαρία εδώ… Δεύτερη εβδομάδα! Τικ! Θα μακροημερεύσει η Μαρία».

«Λιτσάκι μου αγαπημένο! Χίλια συγγνώμη αλλά η Μαρία είναι εδώ η καινούρια! Εσύ θα μας φας όλους εδώ… Αλήθεια είναι! Η πιο παλιά όλων μας είναι η Λίτσα Πατέρα».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Η δική μου προτεραιότητα...» - Η απάντηση της Μαρίας Κορινθίου για την επικοινωνία της με την Δούκισσα Νομικού

«Με το αγόρι μου...» - Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου για τον Γιώργο Λιάγκα και το Πρωινό