Από Ελένη Μήτση

Η εκπομπή «Ένα Τραγούδι Ακόμα», με τον Γιώργο Θεοφάνους κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 7/10 στις 21:00 στο OPEN». Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τη Γιώτα Νέγκα, σε ένα μοναδικό αφιέρωμα για την Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου

Η ανακοίνωση του Open για την εκπομπή ''Ένα τραγούδι ακόμα''

Στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» αυτή την Παρασκευή θα απολαύσουμε τραγούδια του σήμερα αλλά και του χθες, τραγούδια βγαλμένα μέσα από τη ζωή που αγγίζουν τις καρδιές μας, τραγούδια που μόνο η Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου μπορούσε να γράψει. Η μεγάλη αυτή στιχουργός συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους συνθέτες της εποχής και έγραψε τη δική της ιστορία με τη μεγάλη αυτή πορεία. Αυτή τη μεγάλη στιχουργό-δημιουργό θα τιμήσουμε την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα».

Η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια, Γιώτα Νέγκα έρχεται στο «Ένα τραγούδι ακόμα» και τραγουδάει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Η Γιώτα Νέγκα μας χαρίζει αξέχαστες στιγμές ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια του Γιώργου Θεοφάνους και όχι μόνο. Συγκινείται, αναπολεί όμορφες στιγμές από το παρελθόν και μας αποκαλύπτει το τραγούδι που «γράφτηκε» όπως λέει για την ίδια.

Γιώργος Φεοθάνους

Στη συνέχεια, ο ταλαντούχος Θανάσης Αλευράς έρχεται στην παρέα τους και μας δίνει την ευκαιρία να τον απολαύσουμε σε ένα μοναδικό ντουέτο με την Γιώτα Νέγκα. Ο Θανάσης Αλευράς δίνει τη δική του νότα στα τραγούδια που ερμηνεύει και πλημμυρίζει τη σκηνή με θετική ενέργεια και πολλά χαμόγελα.

Ο Γιώργος Καραδήμος συνεχίζει δίπλα στον Γιώργο Θεοφάνους και στη Γιώτα Νέγκα. Θα ακούσουμε παλιά αγαπημένα τραγούδια αλλά και τη νέα του δημιουργία σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση.

Ένας νέος καλλιτέχνης με χαρακτηριστική, βαριά, γνήσια λαϊκή φωνή έρχεται για δεύτερη φορά στο «Ένα τραγούδι ακόμα». Ο Γιάννης Τσαμπάζης κέρδισε ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις, ερμηνεύοντας Στέλιο Καζαντζίδη.

Η έκπληξη της βραδιάς και το ταλέντο που υποδέχεται ο Γιώργος Θεοφάνους αυτή τη Παρασκευή είναι η Εύα Πολιτάκη. Η Εύα είναι 18 ετών και μας έρχεται από το Ρέθυμνο

παίζει πιάνο και κιθάρα, τραγούδησε πρώτη φορά στη σχολική χορωδία. Την ανακάλυψε όπως λέει και η ίδια η Ελεάνα Βραχάλη και είναι ευγνώμων για αυτή τη συνάντηση.

Με την υπογραφή του Θεοφάνους το τραγούδι της σειράς ''Μαύρο ρόδο''

Μπορεί το "Μαύρο Ρόδο" να έχει έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, ωστόσο έχει ήδη κερδίσει το κοινό από τα πρώτα επεισόδια. Σημαντικό σε κάθε σίριαλ όμως, είναι και η μουσική που πλαισιώνει κάθε σκηνή, αλλά και τους τίτλους αρχής και τέλους.

Σε αυτό, λοιπόν, έβαλε το λιθαράκι του ο Γιώργος Θεοφάνους, δημιουργώντας ένα ακόμη συγκλονιστικό τραγούδι, που αποδίδει τα συναισθήματα και τις συγκρούσεις που βιώνουν οι ήρωες του έργου. Το τραγούδι φέρει τον τίτλο: «Το σ’ αγαπώ είναι φωτιά», με στίχους που έγραψε ο Γιώργος Κρητικός, ενώ ερμηνεύτρια είναι η Κατερίνα Μαούτσου.

«Το ξέρεις, το βλέπεις στα μάτια, η αγάπη μου σαν ουρανός, απέραντη γεμάτη φεγγάρια, για να’ χεις στο δρόμο σου φως, μη μου φύγεις μη κάνεις τα ίδια, με όσους κρύβουνε λίγη καρδιά, και το βάζουν συνήθως στα πόδια, γιατί η αγάπη τους πέφτει βαριά, Το σ’ αγαπώ είναι φωτιά κι όχι δυο λέξεις, Θέλει να πέσεις στη φωτιά και να χορέψεις, Το σ’ αγαπώ είναι γι’ αυτούς που δεν λένε κουβέντες, Γι’ αυτούς τους λίγους που στα δάχτυλα μετριούνται, Το σ’ αγαπώ είναι φωτιά…», αναφέρουν οι στίχοι.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρωτας Φυγάς spoiler: Τον πυροβολούν και πετούν το πτώμα του στο ποτάμι - Πλησιάζει το τέλος για τον Μάρκο

«Ό,τι έχει απομείνει από τον Μίλτο...» - ''Σπάραξε'' το twitter με τη σκηνή του Μάνου Παπαζήση στο Κόκκινο ποτάμι