Από Πέννυ Μαστοράκου

Έχουν περάσει μόνο λίγα επεισόδια και ήδη η σειρά γνωρίζει τεράστια επιτυχία με τον ανταγωνισμό να "τρέμει" να βρεθεί απέναντί της! Ο λόγος για το Μαύρο Ρόδο (δείτε εδώ την έκτακτη αλλαγή αυτή την εβδομάδα στην σειρά) για τον ρόλο του στο οποίο μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής 21/10 στην εκπομπή Ελένη, ο Σταυρίνος, δηλαδή ο αγαπητός Νίκος Πολυδερόπουλος!

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του στην σειρά (καθώς σε λίγα επεισόδια θα αποκαλυφθεί ένα τεράστιο μυστικό του) για την οικογένειά του, αλλά και για ένα ατύχημα που παραλίγο να του στοιχήσει μιας και όπως και ο ήρωάς του, έτσι και εκείνος χρειάστηκε να είναι σε αναπηρικό καροτσάκι!

Όλα όσα εξομολογήθηκε ο Νίκος Πολυδερόπουλος

Αναφορικά με τον ρόλο του αναφέρει ότι είναι ένας ιδιαίτερος ρόλος που κρύβει πράγματα και μυστικά τα οποία θα μάθουμε σύντομα. «Με βοήθησε ότι κάποια στιγμή είχα χρειαστεί κι εγώ αναπηρικό καροτσάκι μετά από ένα ατύχημα με μηχανή πριν 13 χρονιά» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως μετά το ατύχημα που είχε έγινε πιο προσεκτικός στις επόμενες κινήσεις του και παραδέχεται ότι πια υπάρχει μια δεύτερη σκέψη για το αν πρέπει να κάνει κάτι.

«Άλλαξα στο να γίνομαι πιο προσεκτικός στις επόμενες κινήσεις μου. Τώρα υπάρχει πάντα μια δεύτερη σκέψη για ότι κάνω ενώ πρώτα πήγαινα ντουγρού! Θεωρώ ότι βοηθάει τον άνθρωπο η προσευχή. Τώρα το να είσαι κοντά στη θρησκεία ή να μην είσαι κοντά στη θρησκεία, έχει μετά ένα άλλο ερώτημα. Άμα είμαστε κοντά σε μια θρησκεία μπορούμε να ζητάμε βοήθεια ή χρειαζόμαστε μια θρησκεία μόνο για να μας βοηθήσει; Άρα φέρνουμε τις θρησκείες στα μέτρα μας και όποτε μας βολεύει;

Μου αρέσει να να προσεύχομαι, το κάνω γενικά και όταν είμαι καλά και όταν είμαι χάλια. Δηλαδή πρέπει να είμαστε ευγνώμονες και θεωρώ ότι πρέπει να προσέχουμε τι σκεφτόμαστε.

Μπορεί να έρθει κάτι το οποίο δεν είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε οπότε να προσέχουμε και τις προσευχές που κάνουμε. Φυσικά και μου έχει συμβεί. Πάντα ήθελα να κάνω τη δική μου επιχείρηση αλλά, όταν ήρθε, δεν ήμουν έτοιμος και δεν ήταν και οι συνθήκες τότε έτοιμες για να μπορέσω να διαχειριστώ ένα μαγαζί» είπε μεταξύ άλλων.

Μελαχρινή και καλλονή η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του

Ο γνωστός ηθοποιός μπορεί να έχει φουλ πρόγραμμα και να μην προλαβαίνει ούτε να κάτσει, με τόσα γυρίσματα και τόσες υποχρεώσεις, ωστόσο βρίσκει λίγο χρόνο και για το κορίτσι του, με το οποίο όπως αναφέρουν πηγές είναι πολύ ερωτευμένος.

Μπορεί να κρατά την ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, και πάντα να έχει χαμηλό προφίλ, αλλά δεν μπορεί να κρυφτεί και από τον φωτογραφικό φακό, ο οποίος τον έχει εντοπίσει σε εξορμήσεις του με την λαμπερή Βαλασία Συμιακού. Το ζευγάρι φημολογείται πως είναι μαζί από το καλοκαίρι του 2019, και ο ηθοποιός έχει βρει το άλλο του μισό στο πρόσωπο της όμορφης λογοθεραπεύτριας, καθώς για να είναι τόσο καιρό μαζί, μάλλον έχει βρει ότι έψαχνε σε μία σχέση.

 Η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Νίκου Πολυδερόπουλου από το Μαύρο Ρόδο

«Αν δεν έχει βρεθεί μια γυναίκα να σε καταλάβει… Σε μία σχέση πρέπει να νιώθουμε ότι δεν έχουμε σχέση, να μπορεί ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει, να νιώθει ελεύθερος. Να το πω πιο απλά, αν θέλω να πάω στην Γαύδο θα μου πει, “πήγαινε” αν και αυτή θέλει να πάει εκεί θα της πω “πήγαινε”. Αν λέμε “μην πας εκεί”, “μην κάνεις αυτό” και η ζήλια και το ένα και το άλλο… έτσι φθείρεται η σχέση», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Του ξυπνούν εφιαλτικές μνήμες από το δικό του τροχαίο - Ο τραγικός ρόλος του Νίκου Πολυδερόπουλου στο Μαύρο Ρόδο

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Ο Σταυρίνος θα...» - Αποκλειστικές αποκαλύψεις για το Μαύρο Ρόδο