Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε η Ναταλί Κάκκαβα, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμπειρία που είχε στο ΣΚΑΪ και στη συνεργασία της με το κανάλι του Φαλήρου, την περίοδο που παρουσίαζε το Big Brother και το Όλα Γκουντ μαζί με τον σύζυγό της, Γρηγόρη Γκουντάρα.

Η ίδια έχει δείξει πως δεν κρύβεται από κανέναν και πάντα απαντάει όταν κάτι την ενοχλεί, επομένως δε θα μπορούσε παρά να μιλήσει με ειλικρίνεια για τα όσα συνέβησαν.

Τα σχόλια της Ναταλί Κάκκαβα για το Big Brother και το ΣΚΑΪ

«Η αρχική πρόταση για το Big Brother ήταν ότι ήθελαν ένα δίδυμο δημοσιογραφικό το οποίο θα έχει έναν έντονα διαδραστικό ρόλο στο κομμάτι της παρουσίασης με δημοσιογραφικές ερωτήσεις. Πιθανότατα θα μπαίναμε και μέσα στο σπίτι, θα μπορούσαμε να κάνουμε συνεντεύξεις στους παίκτες. Και πάμε στο πρώτο Live και μας λένε ότι δε πρέπει να παρεκκλίνουμε από το autocue ούτε στο “και”.

Οι ερωτήσεις που μας άφηναν να κάνουμε στους παίκτες ήταν όλες γραμμένες. Δεν είχαμε δικαίωμα να βάλουμε την προσωπική μας σφραγίδα ούτε στο ελάχιστο. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι μια φορά τόλμησα να κάνω μια ερώτηση εκτός σκαλέτας και άνθρωπος της παραγωγής με πήρε 4 τη νύχτα και με ξέσκισε.

Θέλω λοιπόν να απαντήσω στο ότι ναι μεν μας δόθηκε μια ευκαιρία, αλλά εγώ θεωρώ ότι με αυτή την ευκαιρία στην πραγματικότητα μας κατέστρεψαν. Αλλιώς τα είχαμε στο μυαλό μας.

Δεν παίρνεις τον Γρηγόρη για να διαβάζει το autocue, είναι κάκιστος σε αυτό. Απορώ γιατί τον επέλεξαν σε αυτό; Θυμάμαι να γίνεται ο κακός χαμός μέσα στο σπίτι και εμείς να ρωτάμε αν η Ευδοκία θα πάρει και το κουκλάκι της μαζί. Εγώ ντρεπόμουν να τις κάνω αυτές τις ερωτήσεις.

Συμφωνώ απόλυτα με τους τηλεθεατές που μας έκραζαν. Ήμασταν κάκιστοι. Για το Σαββατοκύριακο αυτό που είχαμε ζητήσει ήταν να μην έχουμε εμπορικές τοποθετήσεις…. Δε μας δίνανε συνεργεία να κάνουμε συνεντεύξεις», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλί Κάκκαβα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Λυπάμαι ντροπή...» - Η Νάταλι Κάκκαβα ''έστησε'' στον τοίχο το πάνελ της Ναταλίας Γερμανού

«Άθλος για τον ΣΚΑΪ...» - Το ειρωνικό σχόλιο της Ναταλί Κάκκαβα για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά