Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά από την αποκαλυπτική συνέντευξη του Τάσου Σοφρωνίου λίγες μέρες πριν, μία εξίσου συγκινητική αλλά και σπάνια εξομολόγηση, έκανε το βράδυ της Τετάρτης 19/10 ο Γεράσιμος Γεννατάς! Ο αγαπητός ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο The 2Night Show και μίλησε κυριολεκτικά για όλα!

Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε για το θέατρο και πως το βλέπει από την δική του οπτική γωνία, τον γιο του, την οικονομική δυσκολία που πέρασε, τη ζωή σήμερα αλλά και για όλα όσα τον απασχολούν!

Η εξομολόγηση του Γεράσιμου Γεννατά στο The 2night Show

«Νιώθω μία μικρή ανημπόρια απέναντι στην υποβάθμιση της ζωής μας και προσπαθώ μέσα από τη δουλειά μου να την ξορκίσω. Πιστεύω ότι ζούμε σε μία εποχή μεγάλης μοναξιάς. Ζούμε σε μία εποχή που υπερισχύει το ‘’my’’, my life, my time. Εγώ δεν μπορώ να υπάρξω χωρίς τους άλλους ανθρώπους.

Έγινα ηθοποιός για έναν λόγο, για να μπορώ να υπερασπιστώ το δικαίωμά μας να μπορούμε να ονειρευτούμε ξανά. Πιστεύω ότι το θέατρο είναι το τελευταίο οχυρό της ποίησης. Η θεατρική σκηνή είναι ένας χώρος που ζωντανεύουν τα όνειρα των ανθρώπων» είπε αρχικά ο ηθοποιός.

The 2night Show

«Προσπαθώ να μιλάω για το γιο μου και την πατρότητα όσο λιγότερο γίνεται. Αν θέλεις να γνωρίσεις ξανά τη ζωή, σου δίνεται μία ευκαιρία μέσω της πατρότητας, αλλά πρέπει να έχεις υπομονή, γιατί δεν θα σου δοθεί έτσι απλά» συμπλήρωσε στην συνέχεια για τον γιο του, ενώ παράλληλα αποκάλυψε και την οικονομική καταστροφή του, η οποία τον οδήγησε στην σκέψη να εγκαταλείψει την πόλη!

«Όταν έπαιζα στο «Είσαι το ταίρι μου», ήμουν κολλημένος στην κίνηση και ένας τύπος με ένα τεράστιο τζιπ με αναγνώρισε και φώναξε ‘είναι μαζί σου όλη η Ελλάδα’» είπε για την περίοδο που η σειρά μεσουρανούσε στην τηλεόραση!

To τεχνικό λάθος που έφερε σε άβολη θέση τον Γρηγόρη Αρναούτογλου λίγες μέρες πριν

Μια ιδιαίτερη εκπομπή ήταν η Δευτέρα 17/10 για το The 2night show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, με τη ροή να αλλάζει την τελευταία στιγμή και εκτός από τους δύο καλεσμένους, έγινε και ένα αφιέρωμα.

Κάποια τεχνικά λάθη ωστόσο δεν έπαιξαν, όπως θα ήθελε και είχε προγραμματίσει ο παρουσιαστής κάποια λόγια για το πρόσωπο του Αλέξανδρου Νικολαϊδη και έτσι κατά τη διάρκεια της προβολής του επεισοδίου, ο Γρηγόρης έκανε δύο insta stories, με τα οποία έδωσε εξηγήσεις και απολογήθηκε.

«Ζητάω συγγνώμη ένα τεχνικό πρόβλημα δεν έδειξε ποτέ τον πρόλογο και ένιωσα πολύ άσχημα που μπήκε έτσι απότομα η συνέντευξη χωρίς να πω κάποια λόγια για τον Αλέξανδρο... Είναι αυτά τα τεχνικά προβλήματα που είσαι στο σπίτι τα βλέπεις και λες "Θεέ μου, τι γίνεται τώρα..."Είχα την ανάγκη να το μοιραστώ μαζί σας και θα το πω ξανά μέσα από το 2night show... Αλέξανδρε καλό ταξίδι σε ευχαριστούμε για ότι έκανες για εμάς, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Φινάλε για το ''Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος'' - Τα αποχαιρετιστήρια λόγια του Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Αισθάνθηκα πολύ άσχημα που...» - Οι απολογητικές δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου μετά το λάθος στο The 2night show