Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Δανάη Μπάρκα επέστρεψε το πρωί της Πέμπτης (13/10) στην εκπομπή της μετά το ταξίδι - αστραπή που πραγματοποίησε στα Γιάννενα για την κηδεία της αγαπημένης της γιαγιάς και ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τις υπέροχες ευχές που της έστειλε.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής λοιπόν, η Δανάη Μπάρκα συνδέθηκε με την δημοσιογράφο του Mega, Άννα Κανδύλη για να μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ σχετικά με την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Τόσο οι λεπτομέρειες της υπόθεσης όσο και οι φωτογραφίες των δραστών, τάραξαν την Δανάη Μπάρκα, η οποία δε δίστασε να το δείξει και στον αέρα του Πάμε Δανάη.

Αγανακτισμένη η Δανάη Μπάρκα με την υπόθεση στον Κολωνό

«Μπορώ να παρακαλέσω να βλέπω την Άννα και όχι αυτούς τους δύο ανθρώπους γιατί αλήθεια τα έχω χάσει τόσο πολύ, με έχει πιάσει μια μεγάλη ταχυπαλμία, συγγνώμη, βλέποντας αυτά τα πρόσωπα και σκεπτόμενη τι έχει συμβεί», είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

Συντετριμμένη με την υπόθεση και η Μπέττυ Μαγγίρα

«Σήμερα νιώθω ότι δεν είναι μια μέρα σαν όλες τις άλλες και είναι τώρα 2-3 μέρες που νιώθω ότι κάτι με πνίγει και θέλω να πω κάτι για όλο αυτό που συμβαίνει γύρω μας και μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις δε μπόρεσα να κοιμηθώ όλη τη νύχτα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, σημείωσε: «Σαν άνθρωπος δε μπορώ να πω ότι δε με επηρεάζει σε ψυχικό επίπεδο και σε ανθρώπινο επίπεδο. Δε μπορώ να πω ότι σαν μάνα μιας 12χρονης και μιας 8χρονης κόρης όλο αυτό δε με έχει αναστατώσει…. Υπάρχουν μέρες που θέλουμε και είμαστε εδώ για να σας κάνουμε να περάσετε καλά αλλά δε μπορούμε να βγούμε και να χορεύουμε και να τραγουδάμε. Δε μας αφήνει κάτι μέσα από τη ψυχή μας. Δε ξέρω πόσο ακόμα θα αντέξουμε να γυρνάμε πλάτη στην τόσο σκληρή πραγματικότητα εμείς που κάνουμε ψυχαγωγία και αυτή να μας χτυπάει την πλάτη να γυρίσουμε να την κοιτάμε κατάματα.

Δε ξέρω πόσο θα αντέξω σαν μάνα να βλέπω αυτούς τους ανθρώπους με τα αρρωστημένα μυαλά να μην τιμωρούνται πιο αυστηρά. Έχω θυμό, οργή, που τα κορίτσια και τα αγόρια που θα βγουν αύριο μεθαύριο στην κοινωνία διατρέχουν αυτό τον κίνδυνο. Δε γίνεται να μη μας επηρεάζει… Να βροντοφωνάξω κι εγώ και όλοι μας οι νόμοι να γίνουν πιο αυστηροί, να μην καταδικάζονται μόνο 10 και 15 χρόνια αυτοί οι άνθρωποι και να βγαίνουν και να κάνουν ξανά και ξανά το ίδιο και να παίρνουν στον λαιμό τους αθώες ψυχές. Πρέπει να σταματήσει αυτό.

Σκεφτόμουν αυτό το κορίτσι το 12χρονο γιατί είναι και η κόρη μου σε αυτή την ηλικία, που το πιο πιθανό είναι να του χει καταστραφεί η ζωή που δεν πρόλαβε καν να ζήσει και δεν ξέρω αν θα μπορέσει να τη ζήσει».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Σε σάπια κοινωνία...» - Η οργισμένη ανάρτηση του Βασίλη Μπισμπίκη για την υπόθεση βιασμού στον Κολωνό

«Αποφυλακίζονται παιδόφιλοι και ξαναβιάζουν!» - Η αγανάκτηση της Ελεονώρας Μελέτη για την υπόθεση του Κολωνού