Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη μίλησε το πρωί της Πέμπτης (13/10) η Βάσια Παναγοπούλου, η «Ασπασία» της Γης της Ελιάς και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως σε λίγο καιρό θα μπουν στη σειρά δύο νέα πρόσωπα που θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στην πλοκή.

Οι αποκαλύψεις της Βάσιας Παναγοπούλου για τη Γη της Ελιάς

«Αυτό που έχω εκτιμήσει στην ομάδα του Ανδρέα και του Κούλλη, με τους οποίους δουλεύω για δεύτερη φορά, είναι πως νιώθεις σαν οικογένεια. Η σχέση της Ασπασίας και του Δημοσθένη θα περάσει από πολλά στάδια γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι μόνοι τους έχουν έναν περίγυρο και δυο παιδιά. Πρώτα θα έρθει η κόρη μου και μετά ο γιος μου. Με την κόρη μου θα δοκιμαστούμε πολύ όσον αφορά την άφιξή της στην Μάνη.

Τα παιδιά μας θα τα δούμε πολύ σύντομα στην σειρά. Ο Δημοσθένης είναι κακοποιητικός. Θα περάσει κρίση η σχέση της Αρετής με την Ασπασία, θα έχουμε μια μετωπική σύγκρουση. Στην Ισπανία θα προσπαθήσει η Ασπασία να τα χαλάσει τα πράγματα, όμως θα την πάρουν χαμπάρι», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο).

Αποκλειστικό: Ο Κουράκος εξαρθρώνει το κύκλωμα των δολοφόνων

Στη Γη της Ελιάς, η Ράινα ήδη έχει μπει στο μάτι όλων, καθώς πιστεύουν ότι πλέον δεν τους είναι χρήσιμη στο μαγαζί και την καλούν να πάει στη βίλα. Η κοπέλα όντως πέφτει στην παγίδα του «αφεντικού» και οδηγείται στη γνωστή βίλα όπου προγραμματίζεται μια ακόμα δολοφονία snuff.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Η ζωή της Ράινα κινδυνεύει (δείτε εδώ την ηθοποιό χωρίς την ξανθιά περούκα), αλλά την τελευταία στιγμή γλιτώνει από βέβαιο θάνατο, καθώς η αστυνομία σε μια οργανωμένη επιχείρηση μπαίνει στο «σπίτι» και τους συλλαμβάνει όλους.

Ράινα Γη της Ελιάς

Όπως είναι φυσικό, στην Αρεόπολη επικρατεί αναστάτωση μετά τις συλλήψεις του εγκληματικού κυκλώματος που σκότωνε κοπέλες, ενώ ο αστυνόμος Κουράκος και η ομάδα του συνεχίζουν την έρευνα, προκειμένου να διαπιστώσουν τι άλλο μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτή την αποτρόπαια ιστορία.

Περισσότερα στο TV24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Η Μυρτάλη κάνει την Ισμήνη να παραιτηθεί από τη δουλειά

Γη της Ελιάς spoiler: Αυτό είναι το τέλος της Κατερίνας στη σειρά