Από Πέννυ Μαστοράκου

Την Δανάη Μιχαλάκη, μπορεί να την αποθεώσαμε ως Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες, ωστόσο αυτή τη σεζόν έρχεται σε έναν άλλο ρόλο, και αυτός από άλλη κάπως εποχή, στην Παραλία, επίσης μαζί με τον τηλεοπτικό της σύζυγο από την σειρά του Αντ1!

Η λαμπερή ηθοποιός το πρωί της Τετάρτης 12/10, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast@Star και αποκάλυψε τα πάντα, μεταξύ άλλων και για τον μπαμπά της Γιώργο Μιχαλάκη, με τον οποίο πρόκειται να είναι η πρώτη τηλεοπτική τους συνεργασία στην νέα σειρά της ΕΡΤ.

Όλα όσα αποκάλυψε η Δανάη Μιχαλάκη για την νέα αυτή σειρά

«Έβλεπα στην τηλεόραση τον πατέρα μου και στο θέατρο τον πατέρα μου, τρύπωνα στα παρασκήνια, ήταν και η μητέρα μου χορεύτρια και κάποια στιγμή λέω εδώ είμαστε αυτό είναι. Με τον μπαμπά μου, Γιώργο Μιχαλάκη θα παίξουμε μαζί στην παράσταση, Παραλία. Ένιωσα χαρά και συγκίνηση όταν έμαθα για τον πατέρα μου, γιατί όταν είναι ο άνθρωπος που από εκεί ξεκίνησαν όλα και τώρα θα συναντηθούμε, νιώθουμε συγκίνηση.

Έχω μεγάλη αδυναμία στον πατέρα μου, η μητέρα μου το ξέρει, το έχει αποδεχτεί, αλλά και στην μητέρα μου έχω μια άλλη αδυναμία γιατί και η σχέση μαμάς και κόρης έχει κάτι το υπέροχο» είπε μεταξύ άλλων.

Δυνατό το καστ της νέας σειράς της ΕΡΤ

Η ΕΡΤ1, για την τηλεοπτική σεζόν 2022-2023, εξασφάλισε τα δικαιώματα για τη νέα κοινωνική σειρά Παραλία, που βασίζεται στο βιβλίο της Πηνελόπης Κουρτζή «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι», σε σκηνοθετική επιμέλεια Στέφανου Μπλάτσου και το Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί έχει όλες τις λεπτομέρειες για το καστ που θα πλαισιώσει τη νέα σειρά.

Μάλιστα σε αυτήν πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν οι: Δανάη Μιχαλάκη, Δημήτρης Μοθωναίος, Κώστας Νικούλι, Μάκης Παπαδημητρίου, Γιώργος Μιχαλάκης, Νικόλας Παπαγιάννης, ενώ πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε και το πρώτο επίσημο trailer της σειράς (δείτε το εδώ).

Κοντά σε συμφωνία με την εταιρεία παραγωγής Foss Productions για να κρατήσει έναν ρόλο-κλειδί έχει έρθει και ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος, ενώ σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκεται και ο Γιώργος Νινιός. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν αυτό τον μήνα και η προβολή της σειράς προγραμματίζεται για τον Ιανουάριο του 2023.

Η Παραλία Δανάη Μιχαλάκη

Ήταν ένα κορίτσι, ήταν και ένα αγόρι, ήταν καλοκαίρι, λουλούδια στα μαλλιά… αλλά και ένα έγκλημα στην πιο ξέγνοιαστη παραλία του κόσμου, στα Μάταλα της Κρήτης. 26 Μαρτίου του 1969. Η Υπατία (Πάτυ), η κεντρική ηρωίδα της ιστορίας, φτάνει στο αεροδρόμιο του Ελληνικού έκτακτα από το Λονδίνο όπου σπουδάζει γιατρός. Γνωρίζει εκεί τον Χάρι, ένα νεαρό χίπι και γοητεύεται. Εκείνος την καλεί να επισκεφθεί τα Μάταλα όπου ζει μαζί με άλλους χίπις.

Η κοπέλα πάει, χωρίς να έχει ιδέα τι θα συναντήσει εκεί. Φτάνοντας καταλαβαίνει πως δεν είναι απλά μια παραλία και πως δεν είναι απλά ένα καλοκαίρι. Είναι ένα περίεργο και όμορφο κοινόβιο των παιδιών των λουλουδιών, ανέγγιχτο από τη δικτατορία και τον έξω κόσμο, που συνυπάρχει άλλοτε καλά και άλλοτε με δυσκολία με την τοπική συντηρητική κοινωνία. Η κοινωνία πάλι της παραλίας, διαφορετική από οτιδήποτε άλλο έχει γνωρίσει η Υπατία, την αφομοιώνει και με τις ιστορίες της την κλειδώνει εκεί, να περιμένει το καλοκαίρι της αγάπης μαζί με όλους τους άλλους.

Όμως αυτό δεν έρχεται ποτέ. Ένα στυγερό έγκλημα παγώνει τους πάντες και το νεαρό κορίτσι βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα καθώς η δολοφονία αυτή συνδέεται άρρηκτα με το παρελθόν και τα μυστικά της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είπα θα παραιτηθώ!» - Η αποκάλυψη της Δανάης Μιχαλάκη για άγνωστο περιστατικό από το παρελθόν

Γιώργος Παπαγεωργίου: Ο γάμος με τη Δανάη Μιχαλάκη και η ηλικία του πρωταγωνιστή της σειράς «Γλυκάνισος»