Από Πέννυ Μαστοράκου

Μπορεί τώρα να την βλέπουμε στην Γη της Ελιάς (δείτε εδώ τον λόγο που σήμερα 12/10 δεν θα προβληθεί επεισόδιο) ωστόσο κάποτε ένας από τους ρόλους που την έκαναν γνωστή στο ευρύ κοινό, ήταν αυτός της Μελίτας στα Μυστικά της Εδέμ, μίας σειράς που άφησε εποχή.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 12/10 η Χρύσα Παππά, βρέθηκε στην εκπομπή Στούντιο 4, και μίλησε μεταξύ άλλων, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή της καριέρας της ενώ αναφέρθηκε και στα πρώτα της χρόνια στην Αθήνα, όταν έκανε οντισιόν για να μπει σιγά σιγά στην τηλεόραση.

Οι αποκαλύψεις της Χρύσας Παππά

«Όταν πήγα στο κάστινγκ για τη σειρά Μυστικά της Εδέμ είχα βενζίνη μόνο για να πάω και να γυρίσω. Είχα απεργία τα βενζινάδικα και ήμουν οριακά. Πήγα, ήμασταν πολλοί άνθρωποι και όταν με πήραν τηλέφωνο μετά από δύο μέρες δεν το πίστευα. Όταν πήγαινα στα καστινγκ μου έλεγαν μη μιλάς τόσο θεατρικά γιατί εμένα η παιδεία μου και η θεατρική μου εκπαίδευση, ήταν θεατρική.

Όταν ήρθα στην Αθήνα έμενα σε ένα σπίτι 16 τ.μ. Τότε είχα πολλές αγωνίες, πως θα τα καταφέρω οικονομικά, που θα δουλέψω, σκεφτόμουν διάφορα. Όταν ήρθα είχα 1000 ευρώ στην τράπεζα και τότε μου φαινόντουσαν πάρα πολλά. Ήμουν πολύ τυχερή γιατί μετά έκανα μια διαφήμιση και πήρα τότε πήρα τα πρώτα μου χρήματα από τα οποία και έζησα και πήρα το πρώτο μου μεταχειρισμένο αυτοκίνητο», σημείωσε μεταξύ άλλων η Χρύσα Παππά.

Ραγδαίες οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς

Στη Γη της Ελιάς, η οικογένεια Βρεττάκου, πέρα από όλα τα προβλήματα που έχει ν’ αντιμετωπίσει, έρχεται να διαχειριστεί ένα μεγάλο και βαρύ πένθος, τον θάνατο του Ιάκωβου!

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Μια μυστηριώδης γυναίκα έρχεται στη Μάνη και συναντά τον Λυκούργο. Πρόκειται για τη δικηγόρο του Ιάκωβου, η οποία φτάνει από την Ισπανία και του ανακοινώνει την πολύ δυσάρεστη είδηση: «Ο Ιάκωβος Βρεττάκος δεν υπάρχει πια στη ζωή. Αυτή είναι η τέφρα του, την οποία με είχε εξουσιοδοτήσει να την παραλάβετε εσείς, μαζί με κάποια ακόμη πράγματα και επιστολές», του λέει.

Ο Λυκούργος καταρρέει με όσα ακούει και παράλληλα σκέφτεται πώς θα βρει τη δύναμη να μεταφέρει όλα αυτά στους Βρεττάκους. Ο Ιάκωβος ορίζει πληρεξούσιο διαχειριστή της περιουσίας του τον Λυκούργο, ενώ αφήνει και χειρόγραφη διαθήκη, σύμφωνα με την οποία όλη την περιουσία του, κινητά και ακίνητα, τα αφήνει στην Ιουλία.

Γη της Ελιάς θάνατος Ιάκωβου

Όσο για το δαχτυλίδι του, αυτό το αφήνει στον Μάνο. Όπως θα δούμε, ο Ιάκωβος όλο αυτό τον καιρό βρισκόταν στα νοσοκομεία και σε χειρουργεία, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε πέσει και σε κώμα. Ωστόσο, είχε προβλέψει να δώσει το κινητό του σε έναν συνεργάτη του, ώστε κατά καιρούς να στέλνει τα γνωστά μηνύματα που ξέρουμε, ότι είναι σε διακοπές και να μην τον ενοχλούν.

Ο Λυκούργος με πόνο ψυχής παίρνει την τέφρα του αδελφικού του φίλου και πηγαίνει στο σπίτι των Βρεττάκων να την παραδώσει και να τους ενημερώσει για όλα: «Εδώ βρίσκεται ο Ιάκωβος», τους λέει με δάκρυα στα μάτια και όλοι παγώνουν.

Όταν τους εξηγεί τα πάντα, οι τύψεις και ο θρήνος για τον αδελφό τους είναι βαρύς. Ο Λυκούργος τούς δίνει και από μια επιστολή. Ο Ιάκωβος είχε γράψει μια επιστολή ξεχωριστά για τον καθένα, κι έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον όλα όσα τους γράφει. Επιστολή αφήνει και στην Αθηνά, μέσα στη οποία της εξηγεί τα πάντα και μάλιστα αυτό το γράμμα ίσως να είναι και το εισιτήριό της για την ελευθερία.

Η οικογένεια του Ιάκωβου βιώνει ένα μεγάλο πένθος. Παραλαμβάνει την τέφρα του Ιάκωβου και σύμφωνα με την επιθυμία του πηγαίνει στην Καρδαμύλη όπου ήταν το σπίτι του, και σκορπίζει την τέφρα στη θάλασσα. Ο Ισίδωρος αισθάνεται τύψεις που πίστευε ότι ο αδελφός του τους εγκατέλειψε για να κάνει τη ζωή του, ενώ η Ιουλία, που πάντα είχε ένα ξεχωριστό δέσιμο με τον Ιάκωβο, θρηνεί και λυπάται που δεν της έδωσε την ευκαιρία να είναι μαζί του τις δύσκολες ώρες που πέρασε.

Περισσότερα στο Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1€!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Ισίδωρος πιέζει την Ιουλία να κάνει παιδί - «Μόνο αυτό θα σώσει τον γάμο σου»

Γη της Ελιάς Spoiler: Η πρώτη συνάντηση της Αντιγόνης με τον πατέρα του παιδιού της