Από Πέννυ Μαστοράκου

Αποκαλυπτικές και αφοπλιστικές, όπως άλλωστε και ο ίδιος, ήταν οι δηλώσεις του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου, τον οποίο συνάντησαν σε νυχτερινή του έξοδο οι κάμερες, και πιο συγκεκριμένα η εκπομπή Happy Day (δείτε εδώ τις δηλώσεις της Παπίλα επίσης για συνεργάτη της) και απάντησε σε όλα.

Ο γνωστός μεταξύ άλλων ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε και αποκάλυψε για τη συνεργασία του με την Ιωάννα Μαλέσκου, ενώ αναφέρθηκε και στην λήξη της συνεργασίας του με τον ΣΚΑΙ μετά το τέλος της εκπομπής όπου συμμετείχε.

Αποκαλυπτικός ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος

«Όταν έληξε η σεζόν μας στον ΣΚΑΪ με την Ιωάννα Μαλέσκου, το είχαμε πει εμμέσως πλην σαφώς ότι όπου πάει θα ήθελα να είμαι μαζί της γιατί είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία. Δεν έτυχε μέχρι στιγμής να έχει κλείσει κάπου κι έτσι προς το παρόν κι εγώ παραμένω στο ραδιόφωνο κυρίως καθημερινά και ταυτόχρονα ξεκουράζομαι, ξυπνάω και λίγο αργότερα. Μιλάμε με την Ιωάννα, έχουμε επαφές».

«Καμία πικρία δεν μου έμεινε από τον ΣΚΑΪ, είχα μια εξαιρετική συνεργασία δύο σεζόν. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα φτύσουν εκεί όπου έφαγαν», τόνισε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του.

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαλέσκου μετά την αυλαία του Love it

Έκλεισε ένας πολύ ωραίος κύκλος και η αλήθεια είναι ότι για όλους αυτούς τους ανθρώπους με τους οποίους έχουμε μοιραστεί έντονες στιγμές, ήταν έντονη η φόρτιση. Η αλήθεια όμως είναι ότι είναι τόσο μεγάλη η χαρά. Μπορεί να το λέω και να ακούγεται παράξενο, αλλά είναι μεγάλη χαρά γιατί είναι ευτυχία και όμορφες στιγμές όλα αυτά που ήρθαν στο μυαλό μας, και ο τρόπος με τον οποίο έκλεισε η εκπομπή και η σεζόν και η συνεργασία με τον ΣΚΑΪ.

Νιώθω πάρα πολύ όμορφα, πολύ ήρεμη, πολύ χαρούμενη, πολύ γεμάτη και ευγνώμων για τους ανθρώπους που ήρθαν στη ζωή μου και για όλα αυτά που περάσαμε. Η τηλεόραση είναι κάτι το οποίο κάνουμε, είναι αντικείμενο, είναι δουλειά. Είναι όμως και κάτι που μας φέρνει πολύ κοντά και δεν είναι αυτονόητο ότι υπάρχουν ωραίες σχέσεις.

Για μένα είναι ένα παραπάνω γιατί έχω ακούσει από την περασμένη σεζόν πολλά πράγματα αναφορικά με τη σχέση μου με συνεργάτες που πραγματικά δε με αγγίζουν πλέον γιατί ξέρω τι σημαίνει αληθινές σχέσεις. Το που θα βρίσκομαι του χρόνου δεν είναι κάτι που θέλω να μοιραστώ ακόμα, προς το παρόν κάνουμε διακοπές για όσο κρατήσει αυτό το καλοκαίρι και ραντεβού τον Σεπτέμβρη» ολοκλήρωσε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είναι εντυπωσιακό το...» - Το όλο νόημα μήνυμα της Ιωάννας Μαλέσκου μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ

Άσχημα νέα για την Ιωάννα Μαλέσκου - Ανακοινώθηκε στο Super Κατερίνα