Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα και την ενδιαφέρουσα συζήτηση με την Άντζελα Γκερέκου (δείτε εδώ όλα όσα εξομολογήθηκε στην εκπομπή του), αυτή την Πέμπτη 13/10, ακόμη μία ξεχωριστή προσωπικότητα είναι καλεσμένη στο Ενώπιος Ενωπίω και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Πρόκειται για την δημοφιλή και πασίγνωστη ηθοποιό και παραγωγό, Μιμή Ντενίση, η οποία μιλά για την κινηματογραφική υπερπαραγωγή Σμύρνη μου αγαπημένη, η οποία παίζει αυτές τις μέρες στον Αντ1, περιγράφει στο πώς στήθηκε η παραγωγή, το καστ, τα εντυπωσιακά γυρίσματα, αλλά και ό,τι συνέβαινε όταν έκλεινε η κάμερα.

Η Μιμή Ντενίση σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη

Πώς αντί για τη διπλωματία βρέθηκε στο θέατρο; Ποιοι ήταν οι μεγάλοι της έρωτες; Τι θυμάται από τη συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη; Τέλος, αναφέρεται στην κόρη της και αποκαλύπτει τα μελλοντικά της σχέδια. Την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 23:00, η Μιμή Ντενίση μιλά για όλους και για όλα στον Νίκο Χατζηνικολάου και το «Ενώπιος Ενωπίω».

 Η λαμπερή καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου

Έσκασαν τα ευχάριστα μετά την τηλεοπτική πρεμιέρα - Ραγδαίες εξελίξεις με το «Σμύρνη μου αγαπημένη»

Λίγες μέρες πέρασαν από την πρεμιέρα της υπερπαραγωγής «Σμύρνη μου Αγαπημένη», της σειράς που πρόβαλε το βράδυ της Πέμπτης 22/9 ο Αντ1, και καθήλωσε το κοινό (δείτε εδώ την αποθέωση του Twitter στην σειρά), ξυπνώντας μνήμες από την κτηνωδία που βίωσαν οι Έλληνες και μη, εκατό χρόνια πριν στην καταστροφή της Σμύρνης.

Η Μιμή Ντενίση το ίδιο βράδυ παρευρέθηκε στο πάρτι για την βράβευση Ελλήνων που διέπρεψαν, και αποκάλυψε ότι η ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη» θα παιχτεί στη Νέα Υόρκη, αλλά και ότι γράφει το 2ο μέρος!

Η αγαπημένη ηθοποιός τόνισε ότι έχουν πολλά πράγματα στο εξωτερικό, ενώ η «Σμύρνη μου Αγαπημένη» θα παιχτεί στο Metropolitan Museum στη Νέα Υόρκη, καθώς και σε άλλα σημαντικά μέρη.

«Αυτή τη στιγμή, γράφω το δεύτερο μέρος, που θα κάνουμε σειρά», συμπλήρωσε η σεναριογράφος. Μάλιστα, εκτός από το 2ο μέρος και την προβολή της ταινίας «Σμύρνη μου Αγαπημένη» στη Νέα Υόρκη, επεσήμανε ότι γράφει και κάτι διαφορετικό πιο σύγχρονο, χωρίς όμως να αποκαλύψει περισσότερα, αλλά ενθουσιάζοντάς μας με την αποκάλυψη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κλαίνε ή γελάνε στον ΑΝΤ1; Τα νούμερα τηλεθέασης στην πρεμιέρα (22/9) της σειράς ''Σμύρνη μου αγαπημένη''

Σμύρνη μου αγαπημένη: «Ανατριχιάσαμε!» - Για ακόμη μία φορά "τραντάχτηκε" το Twitter με τις ερμηνείες των ηθοποιών