Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά την αποκάλυψη βόμβα που έκανε λίγες μέρες πριν για το μέλλον του στην τηλεόραση, αυτή την φορά επανήλθε με σπόντες! Ο λόγος για τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος το μεσημέρι της Δευτέρας 3/10 στο Καλό Μεσημεράκι, αναφέρθηκε και εκείνος στο τηλεοπτικό τρικ του Νίκου Μάνεση και πέταξε τη δική του ατάκα για την αποχώρησή του.

Η επική ατάκα του Νίκου Μουτσινά

«Παιδιά εγώ θα ακολουθήσω το παράδειγμα της Ελένης Μενεγάκη και πιστεύω ότι φέτος θα είναι η τελευταία μου χρονιά στην ελληνική τηλεόραση. Κάποια στιγμή όλοι χρειαζόμαστε να κάνουμε 10 λεπτά διάλειμμα όπως η Ελένη Μενεγάκη», είχε αναφέρει. Σχετικά με τα όσα είπε ο Νίκος Μάνεσης είπε: «Τι είπε ο Νικόλαος Μάνεσης; Μα θα φύγει κι αυτός; Όλοι θα φύγουμε πια; Εξαιτίας της Ζέτας φεύγουμε όλοι» και γέλασαν όλοι καθώς είναι κολλητοί και δεν θα το έλεγε ποτέ εκτός πλάκας, αλλά το ανέφερε διότι κάνει πάντα υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Η Φαίη Σκορδά "έστησε" στον τοίχο τον Νίκο Μάνεση για το κόλπο

Η Φαίη Σκορδά θέλησε και εκείνη νωρίτερα να σχολιάσει το κόλπο που έκανε μέσα στο Σαββατοκύριακο, ανακοινώνοντας τη σύνταξή του καθώς και τα σχόλια που έκανε για τα νούμερα τηλεθέασης.

Ο παρουσιαστής, φανερά ενοχλημένος με την τηλεθέαση που σημειώνει η εκπομπή του, μίλησε για αξιοπερίεργα πράγματα που παρατηρεί τα τελευταία χρόνια στον πίνακα με τα νούμερα, ενώ από τη μεριά της, η Φαίη Σκορδά εξήγησε πως είναι άσχημο να σχολιάζει σε τέτοιο βαθμό την απήχηση της εκπομπής του.

Αφρομή για τα σχόλια αυτά της παρουσιάστριας αποτέλεσε το καρφί που πέταξε η Ελεονώρα Μελέτη για τον Νίκο Μάνεση και όσα είπε (δείτε εδώ το σχόλιο της παρουσιάστριας).

«Οι περισσότεροι τα συμβόλαια που υπογράφουμε είναι τριετή συν 1. Πρώτη φορά το ακούω αυτό, πρέπει να έχει υπογράψει πρόσφατα. Είναι μια εκπομπή που πάει πολύ καλά, σταθερή σε ό,τι και αν συμβαίνει. Είναι πολύ αυστηρό, δεν θέλω να πω αυτό που σκέφτομαι…

Μετά από μια τέτοια μεγάλη εμπειρία, πάρα πολλές ώρες στον αέρα και με αυτό το βιογραφικό για μία μέρα που πάτωσε; Εγώ τα περσινά νούμερα τα έβλεπα και ήταν μια χαρά. Μου κακοφαίνεται που ασχολείται με τα νούμερα ένας παρουσιαστής τέτοιου βεληνεκούς» είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Κρίσιμο ραντεβού του ALPHA με τον Νίκο Μάνεση για την επί 5 χρόνια εκπομπή του

«Φύγαμε όλοι οι υπόλοιποι και έμεινε εκείνος!» - Η αποκάλυψη του Τεργιάκη για όσα πραγματικά συνέβησαν στη συνεργασία με τον Μάνεση