Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Για ακόμη μία φορά δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση στον αέρα του Super Κατερίνα το πρωί της Τετάρτης (22/6), με πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Αυτή τη φορά, οι τόνοι ανέβηκαν με αφορμή τον σχολιασμό της υπόθεσης της Πάτρας.

Μπορεί η Κατερίνα Καινούργιου να έδωσε την τελειωτική της απάντηση για το μέλλον του στην εκπομπή (δείτε εδώ ποιο είναι), ωστόσο ο παρουσιαστής συνεχίζει να «ανάβει» τα αίματα στο πλατό.

Ο καυγάς του Ανδρέα Μικρούτσικου με τους συνεργάτες του στο Super Κατερίνα

  • Α.Μ.: Οι παλιοί ιατροδικαστές ενδέχεται να ελεγχθούν από τη δικαιοσύνη.
  • Χ.Γ.: Το πρόσφατες ιατροδικαστικές έρευνες, γνωματεύσεις δεν ισχύει. Οι άνθρωποι, που μπήκαν στη διαδικασία να κάνουν όλη την εξέταση, ήταν οι άνθρωποι…
  • Α.Μ.: Όλη μας η χθεσινή εκπομπή στηρίχτηκε από το ότι είναι λανθασμένες μέχρι…
  • Γ.Π.: Αυτό θα το κρίνουν στο δικαστήριο οι αρμόδιοι.
  • Α.Μ.: Ε τότε να μη μιλώ, αν είναι να το κρίνει το δικαστήριο… Έχουμε κοινό τόπο από ιατροδικαστές; Δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω. Έχουμε κοινό τόπο ότι έγιναν ιατροδικαστικά λάθη;
  • Γ.Π.: Όχι, δεν υπάρχει αυτό που λες. Το λάθη δεν μπορεί να το λέει κανείς, υπάρχουν απόψεις.
  • Α.Μ.: Μόνο στο μυαλό σου.
  • Γ.Π.: Εγώ διαχωρίζω τη θέση μου, δεν θεωρώ ότι είναι λάθη αλλά διαφορετικές απόψεις. Για αυτό κι εγώ λέω, αν μου επιτρέψετε ποτέ να ολοκληρώσω κι εγώ, ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις γιατί υπάρχουν επιστήμονες.
  • Χ.Γ.: Δεν υπάρχει προχειρότητα εδώ, είναι λάθος η λέξη.
  • Α.Μ.: Λάθος είναι αυτά που λέτε εσείς. Μην μου κουνιέσαι. Δεν μπορείς να μου λες ότι είναι λάθος και να μην μπορώ να στο πω. Ήταν λάθος οι εκτιμήσεις, ελλιπείς και γραφειοκρατικές.

Πότε ρίχνει αυλαία το Super Κατερίνα

Αμέσως μετά την έναρξη της εκπομπής της το πρωί της Δευτέρας (20/6), η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να ανακοινώσει στους τηλεθεατές της, το πότε θα ρίξει αυλαία το Super Κατερίνα για την φετινή σεζόν.

Μάλιστα μέσα από τα λόγια της, αποκάλυψε πως η εκπομπή πρόκειται να συνεχιστεί κανονικά από την επόμενη σεζόν καθώς θα επιστρέψει τον Σεπτέμβρη (δείτε εδώ τι θα συμβεί με το μέλλον του Πρωινού).

«Καλή εβδομάδα. Δευτέρα 20 Ιουνίου! Εδώ είμαστε αγαπημένοι μου τηλεθεατές και θα είμαστε μέχρι την Παρασκευή 8 Ιουλίου να σας λέμε καλημέρα. Και μετά ξανά από Σεπτέμβρη», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Σας γ@@ τα Λύκεια...» - "Κάγκελο" η Κατερίνα Καινούργιου με την ατάκα του Μικρούτσικου

Γενέθλια για τον Ανδρέα Μικρούτσικο - Η τρυφερή έκπληξη της συντρόφου του στο Super Κατερίνα