Από Στέλλα Μούτσιου

Η κάμερα της εκπομπής Open Weekend "τσάκωσε" την Άννα Αμαντίδου, μία από τις πρώην παίκτριες του GNTM, σε μία εκδήλωση και έτσι η δημοσιογράφος του OPEN κατάφερε να την ρωτήσει λίγα πράγματα σχετικά με το σόου φέτος, αλλά και την δική της εμπειρία.

Η ίδια, λοιπόν, εξήγησε πως της αρέσει να παρακολουθεί τον διαγωνισμό και να βλέπει τα νέα κόνσεπτ, ωστόσο όσον αφορά τον τρόπο που την αντιμετώπιζε η Βίκυ Καγιά (δείτε εδώ πόσα χρήματα παίρνει τον μήνα) δεν εκφράστηκε με τον πιο ευχάριστο τρόπο, αφού υποστήριξε πως δεν την βοήθηκε καθόλου να εξελιχθεί.

Τα "καρφιά" της Άννας Αμανατίδου για την Βίκυ Καγιά

«Παρακολουθώ το GNTM 5 κι ανυπομονώ να δω καινούρια concept. Πεθαίνω για την Σοφία Χατζηπαντελή γιατί λανσάρει κάτι πολύ διαφορετικό. Έχει αέρα για την τηλεόραση… Ξεκάθαρα είναι πιο reality φέτος γιατί και πως θα κάνουν νούμερα; Είναι στην πέμπτη σεζόν και πρέπει αν διαφοροποιηθεί από τα υπόλοιπα», είπε αρχικά.

«Στη δική μου οντισιόν η κ. Καγιά με είχε σχολιάσει πολύ αρνητικά. Για το σώμα μου κι επειδή είχα βάλει ψεύτικες βλεφαρίδες. Τώρα είναι πιο έτοιμες. Εμείς είχαμε πάει πολύ αυθόρμητα. Με την Βίκυ Καγιά είχαμε μιλήσει λίγο για να τη ρωτήσω κάτι και μετά δεν επιδίωξε να με βοηθήσει για να είμαι ειλικρινής. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με έχει βοηθήσει πολύ. Την είχα ρωτήσει που να πάω μετά το GNTM και δεν είναι καθόλου σνομπ κι είναι πολύ cool, όπως κι η Χριστοπούλου» ανέφερε χαρακτηριστικά στο τέλος.

μιλά ανοιχτά και ξεκαθαρίζει για τον καταιγισμό αρνητικών σχολίων

Ακούστηκαν τόσα και γράφτηκαν ακόμη περισσότερα για τον φετινό κύκλο του GNTM 5 στο Star, τόσο για το περιεχόμενό του σε αυτό τον κύκλο, αλλά όσο και για την συμπεριφορά των κριτών προς τις διαγωνιζόμενες (δείτε εδώ την άποψη του Λάκη Παπαδόπουλου για όσα είδε).

Η Βίκυ Καγιά η οποία άκουσε εξίσου σχόλια (δείτε εδώ χαρακτηριστικά την ενόχληση του Γιώργου Λιάγκα για εκείνη) παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό GALA και τον δημοσιογράφο Κώστα Μπουρούση, και απάντησε σε όλα! Αναφέρθηκε στις αρνητικές κριτικές και δίνει την δική της τοποθέτηση από τη δική της οπτική.

Μετά την πρεμιέρα του GNTM νιώθεις ότι όλοι σε περίμεναν στη γωνία;

Δικαίως με περίμεναν στη γωνία. Όμως εγώ νιώθω μόνο θετικά συναισθήματα για τους ανθρώπους, τους συνανθρώπους και τους συνεργάτες μου. Έχω θετικό νου. Δεν θέλω να εστιάζω στο αρνητικό. Όσες φορές έχω πέσει στη λούμπα να σκεφτώ αρνητικά ή μοιρολατρικά δεν μου πάει τίποτα καλά. Δεν δουλεύει αυτή η σκέψη, σ’ το λέω εμπειρικά. Είμαι 44 ετών και δουλεύω από τα 14 μου.

Πολλοί έσπευσαν να πουν ότι στον φετινό κύκλο του σόου εκμεταλλεύεστε τις γυναίκες και τις ιστορίες του. Τι λες γι’ αυτό;

Αυτό είναι αστείο. Είναι ψέμα και υπερβολή. Κάνουμε το ακριβώς αντίθετο. Σε μια κοινωνία που η γυναίκα έχει ταλαιπωρηθεί και υποφέρει, ειδικά τα τελευταία δυο χρόνια λόγω της πανδημίας, εμείς υμνούμε τη γυναίκα. Είμαστε η εκπομπή της γυναικείας ενδυνάμωσης. Δείχνουμε τη δύναμη της γυναίκας, την άποψη της γυναίκας, το θάρρος της γυναίκας να ξεπεράσει τα στερεότυπα και να πάει παραπέρα. Αν είναι δυνατόν να θέλουμε να εκθέσουμε τις γυναίκες που αγαπάμε.

Η Βίκυ Καγιά μιλά ανοιχτά και ξεκαθαρίζει

Όλες οι γυναίκες, ανεξαρτήτως σωματότυπου ή ηλικίας, μπορούν να γίνουν μοντέλα;

Το μόντελινγκ δεν είναι αυτό που ήταν. Υπάρχουν πλέον αγορές αναλόγως του ηλικιακού γκρουπ και της δεκαετίας την οποία διανύεις. Μετά τη Μέι Μασκ, τη μητέρα του Έλον Μασκ, ή την Τζόαν Ντίντιον που συμμετείχε στην καμπάνια της Celine έχει ανοίξει μια αγορά που δεν ήταν διαδεδομένη. και αυτή είναι μια ισχυρή αγορά. Γιατί μια γυναίκα που έχει δουλέψει, έχει χορτάσει και έχει κάνει τον κύκλο της ως επαγγελματίας, άρα ζει, ταξιδεύει και απολαμβάνει τη ζωή της είναι το role model που θέλουμε.

Μετάνιωσες που άφησες το GNTM για να το ξαναβρεις;

Καθόλου. Γιατί είχα φτάσει σε μια φάση που δεν άντεχα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Έπρεπε να κάνω ένα διάλειμμα. Και να σου πω κάτι; Δεν μου έφτασε. Οι έξι εβδομάδες παύσης που είχα πρόπερσι δεν μου έφτασαν. Αλλά μου έκαναν πολύ καλό αφού τα καλοκαίρια ξεκουράζομαι μόνο δέκα μέρες.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δεν μου αρέσουν εμένα αυτά» - "Κόλαφος" η Αφροδίτη Γραμμέλη για την Βίκυ Καγιά

Σάλος στο Twitter: Γκρεμίζεται η αυτοκρατορία της Βίκυς Καγιά