Από Στέλλα Μούτσιου

Το πρωί της Δευτέρας 10/10 πραγματοποιήθηκε άλλη μία εκπομπή για την Κατερίνα Καινούργιου και την ομάδα του Super Κατερίνα. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, όμως, απουσίαζε και η ίδια η παρουσιάστρια ανακοίνωσε στον "αέρα" τον λόγο.

Λίγο αργότερα, ωστόσο, δημοσιεύθηκε πως ο δημοσιογράφος πέθανε και η είδηση αυτή έφτασε στα αυτιά του πάνελ, με αποτέλεσμα όλοι τους να ξεσπάσουν για αυτό το ψέμα που αναπαράχθηκε χωρίς να ισχύει και χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί τίποτα.

"Σάλος" στην Super Κατερίνα με την είδηση θανάτου του Ανδρέα Μικρούτσικου

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας εμφανίστηκε έξαλλος λέγοντας: «Για το Θεό τι κάνετε τώρα. Γιατί το ξεφτιλίζετε; Το πρωί μιλήσαμε με τον Ανδρέα μια χαρά είναι μην ξεφτιλίζεστε. Ντροπή σας», ενώ η Κατερίνα Καινούργιου συμπλήρωσε: «Έχει να κάνει κάποιες εξετάσεις και θα είναι κοντά μας σύντομα».

Στη συνέχεια, βέβαια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος επικοινώνησε με την παρουσιάστρια και εξήγησε πως είναι στοχευμένο όλο αυτό που συμβαίνει, από έναν συγκεκριμένο άνθρωπο και γι' αυτό δεν μπορεί να το πάρει σοβαρά.

«Είστε όλοι καλεσμένοι στην κηδεία μου», είπε αρχικά ξεσπώντας σε γέλια και έπειτα πρόσθεσε: «Υπάρχει ένας συγκεκριμένος χυδαίος, ο οποίος με καταδίωκε και έμπαινε στο σπίτι μου από το παρελθόν. Αυτός το έγραψε και έγινε μία άκριτη αναπαραγωγή».

Τι είχε αποκαλύψει για την υγεία του ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Στούντιο 4, την Δευτέρα 7/3, όπου μίλησε για όλους και για όλα. Ο ίδιος αναφέρθηκε στον αδερφό του Θάνο, που έφυγε πριν τρία χρόνια από τη ζωή, για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε αλλά και για την σοβαρή κατάσταση της υγείας του που παραλίγο να χάσει τη ζωή του, όχι μία, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές...

«Τράβηξα με την υγεία μου ένα εκατομμύριο πράγματα, έχω εξαντλήσει τις μισές ζωές γάτας! Θα το πω απόλυτα και στα όρια τα επιστημονικά. Έχω πεθάνει τρεις φορές κανονικά. Έπαθα πνευμονικό οίδημα δυο μέρες μετά τον θάνατο του Θάνου. Ήμουν μόνος στο σπίτι, πρόλαβα να πάρω τον γιο μου για να τον χαιρετήσω και με έσωσε γιατί ήρθε, με πήρε και εγώ είχα ξαπλώσει με συγκεκριμένο τρόπο για αν μη με βρουν κάτω.

Αναπνοή μηδέν, τίποτα. Μετά από τρεις μέρες ανοίγω τα μάτια μου και δεν το πιστεύω ότι βλέπω ανθρώπους στην εντατική διασωληνωμένος. Με γλίτωσαν και το θεώρησαν θαύμα μέχρι και οι γιατροί. Παλμοί ανύπαρκτοι, τίποτα. Μετά εκεί που συνερχόμουν, τσίμπησα έναν πυρετό και είχα τρεις μήνες το καλοκαίρι στον Ευαγγελισμό με εγχειρήσεις, με σηψαιμία και δύο φορές έφτασα στο όριο και με γλίτωσαν», είπε χαρακτηριστικά ο Μικρούτσικος και πρόσθεσε:

«Να καταλάβεις, μου βρήκαν και μου έβγαλαν καρκίνους και θεωρήθηκε πταίσμα. Δηλαδή όταν παθαίνεις σηψαιμία και δεν χτυπιέται, δεν βλέπεις μπροστά σου. Συνήλθα όμως, γύρισα τρεισήμισι μήνες, νόμιζα ότι θα μείνω μόνιμα, δεν μπορούσα να περπατήσω. Ακόμα δεν έχω συνέλθει τελείως αλλά είμαι καλά, μην λέω πολλά».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δεν ασκείς δημοσιογραφία ασκώντας βία...» - "Κόλαφος" ο Ανδρέας Μικρούτσικος

«Χαλασμός» στον αέρα του Super Κατερίνα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο - «Μην μου κουνιέσαι...»