Από Πέννυ Μαστοράκου

Η λαμπερή και σπουδαία ηθοποιός, Βάνα Μπάρμπα (η οποία το τελευταίο διάστημα είχε ταλαιπωρηθεί από παρενόχληση που δεχόταν), το πρωί της Κυριακής 9/10 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Open Weekend, και μίλησε κυριολεκτικά για όλα χωρίς να μασά τα λόγια της, με ειλικρίνεια, όπως κάνει πάντα δηλαδή.

Ωστόσο, ο εκνευρισμός της ήταν ευδιάκριτος, και αφορμή ήταν το γεγονός του ότι ήταν πολύς ο χρόνος που περίμενε μέχρι να εμφανιστεί και να ενημερώσει σχετικά με τις δράσεις της ΕΛΕΠΑΠ, επομένως δεν θα είχε ώρα να μιλήσει για αυτό το σημαντικό θέμα.

Ο λόγος που ενοχλήθηκε η Βάνα Μπάρμπα

«Πάντως έχουμε πολλή ησυχία στο πλατό. Μην πεις. Μπορεί να θύμωσα λίγο μαζί σας αλλά δεν φταίει κανείς. Απλά πρέπει να καταλάβετε ότι όταν έχετε γεμίσει τις εκπομπές με συνεντευξούλες από εδώ κι από εκεί, πρέπει να δίνετε ουσία σε κομμάτια αλληλεγγύης κι αγάπης. Με θέλατε, αλλά αν δεν νευρίαζα ότι θέλω τόση καθαρή ώρα…».

«Εγώ δεν πάω όπου να ‘ναι… Με ενόχλησε ο τρόπος μου μοιράσατε τους χρόνους. Για αυτό και φώναζα λίγο πριν. Δεν φταίνε τα παιδιά. Δώστε μας λίγο χρόνο ρε γ…ο να καλέσουμε τον κόσμο και να χρησιμοποιούμε την τηλεόραση» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε την συνέντευξη.

[/OEmbed]

Όσα δήλωσε πρόσφατα για το κίνημα #metoo

Το πρωί της Δευτέρας (12/9 )βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Πρωινό όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα ενώ από την άλλη όταν ρωτήθηκε για το κίνημα #metoo όπου συνεχίζει να απασχολεί η ίδια δεν δίστασε να εκφέρει την δική της άποψη.

«Δεν οφείλω να είμαι με κανένα θύμα, οφείλω να είμαι με τη Δικαιοσύνη, εφόσον πει τη γνώμη της. Ας αφήσουμε αυτούς τους ανθρώπους στην ησυχία τους, είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης. Όλο αυτό το πράγμα τους έκανε ζημιά, δεν μπορούν να τρέχουν από πίσω τους συνέχεια, όλη αυτή η δημοσιότητα έχει κακοποιήσει τους ανθρώπους.

Βλέπω τον Πέτρο ότι έχει γίνει… ένας άνθρωπος δεν μπορεί να περπατήσει, η γυναίκα αυτή έχει περάσει τα πάνδεινα. Δεν θα βγει η απόφαση του δικαστηρίου»; «Αν η Δικαιοσύνη το αποφανθεί, τότε θα πρέπει να λυπηθούμε και τις γυναίκες. Μέχρι τώρα κάνουμε τηλεδίκες και δικάζουμε εμείς».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Το κάνω επειδή...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου για τη συμμετοχή της στο Πρωινό του ΑΝΤ1

«Μπορεί να είναι ηθοποιός αλλά...» - Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για την προσθήκη της Μαρίας Κορινθίου στο Πρωινό