Από Ελένη Μήτση

Την πρεμιέρα του έκανε το μεσημέρι της Κυριακή 9/10 το Fishy με την Ελένη Μενεγάκη να είναι η πρώτη καλεσμένη για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Έτσι λοιπόν το πλάνο άνοιξε με εκείνη, με ένα κόκκινο καπέλο και μεγάλα γυαλιά, σαν μια άλλη Βουγιουκλάκη. Στη συνέχεια την είδαμε στη βάρκα μαζί με τον Τσιμιτσέλη ξεκινώντας το ταξίδι τους για την Άνδρο, με την παρουσιάστρια να πειράζει τους πάντες, όπως άλλωστε κάνει και στη δική της εκπομπή.

Η πρώτη εκπομπή του Fishy (9/10) με την Ελένη Μενεγάκη

H κοινή φωτογραφία της Μενεγάκη με τον Τσιμιτσέλη από τα γυρίσματα

Η μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα θέματα συζήτησης της περασμένης σεζόν. Η παρουσιάστρια έκανε μία νέα αρχή στο Mega και έδεσε τέλεια με την ομάδα της, ενώ οδεύει δυναμικά προς την νέα σεζόν.

Όπως έγινε γνωστό ωστόσο μέσα από μία ανάρτηση που κυκλοφόρησε στα social media, η Ελένη Μενεγάκη πρόκειται να κάνει κάτι που στα 30 χρόνια που βρίσκεται στην ελληνική τηλεόραση έχει κάνει ελάχιστες φορές: Θα πάει καλεσμένη σε άλλη εκπομπή.

Μάλιστα, δε θα πάει καλεσμένη σε μία οποιαδήποτε εκπομπή, αλλά στο Fishy, την ιδιαίτερη ταξιδιωτική εκπομπή του Γιάννη Τσιμιτσέλη. Ο ηθοποιός και η παρουσιάστρια άλλωστε, πέρα από το γεγονός ότι βρίσκονται στο ίδιο κανάλι, έχουν μεγάλη συμπάθεια ο ένας για τον άλλον, κάτι που φαίνεται κάθε φορά που βρίσκονται από κοντά.

Ελένη Μενεγάκη Fishy Τσιμιτσέλης

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Θα κάνουμε εκπομπή ή...» - Γκρεμίστηκε όλο το πλατό με την είσοδο της Ελένης Μενεγάκη

«Δεν αντέχω» - Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε όλη την αλήθεια για την καθημερινότητα με τα παιδιά της