Από Πέννυ Μαστοράκου

Είναι πλέον δεδομένο ότι σε αυτή την εκπομπή είναι όλοι σαν οικογένεια, και οι εκφράσεις και ο τρόπος του ενός προς τον άλλον πιο αυθόρμητος από ποτέ! Ο λόγος για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη (δείτε εδώ ποιον ηθοποιό αποκάλυψε πως έτρεμε πριν λίγες μέρες) στην οποία το μεσημέρι της Δευτέρας 3/10 επικράτησε ο απόλυτος πανικός μετά την είσοδό της στο πλατό.

Είναι αδιαμφησβήτητο πως είναι μία εκ των ωραιότερων παρουσιών στην τηλεόραση και μη, και κάθε φορά είναι ακόμα πιο ωραία από την προηγούμενη, ωστόσο σήμερα, ήταν ιδιαίτερα εκθαμβωτική και δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τους συνεργάτες της.

Χαμός στην εκπομπή με την εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη

Με το που μπήκε στο πλατό, αμέσως οι συνεργάτες της άρχισαν να πανηγυρίζουν και να της κάνουν κοπλιμέντα, με τον Σάββα Πούμπουρα να λέει χαρακτηριστικά «Θα κάνουμε εκπομπή ή πασαρέλα;» μιας και η εμφάνισή της ήταν κυριολεκτικά μοντέλου.

Η ανησυχία της για την ηλικία της

Η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς έγιναν για πρώτη φορά γονείς και στην εκπομπή της Ελένη, σχολιάστηκε την Πέμπτη 29/9 η έξοδός τους από το μαιευτήριο στο πλευρό της γιαγιάς, πλέον, Χριστίνας Παππά.

Με αφορμή, λοιπόν, αυτά τα πλάνα, η παρουσιάστρια άρχισε να φαντάζεται τον εαυτό της ως γιαγιά και θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της με τους συναδέλφους και το κοινό της.

«Κοιτούσα τη Χριστίνα και αναρωτιόμουν και λέω “Δηλαδή η Χριστίνα σήμερα είναι γιαγιά, αν είχα κάνει κι εγώ γιο πριν τα 18 μου, θα είχα κι εγώ σήμερα ένα μωρό του παιδιού μου;”. Ηλικιακά γίνεται, ψυχολογικά επηρεάζει άραγε μια γυναίκα; Είσαι πολύ νέος, δραστήριος, έχεις την προσωπική σου ζωή. Μέσα σου σκέφτεσαι ότι απέκτησες εγγόνι; Πώς νιώθεις; Λέω… Η γυναίκα μέσα της, που γίνεται γιαγιά, την επηρεάζει αυτό ψυχολογικά; Δεν ξέρω, πρώτη φορά προβληματίστηκα έτσι.

Εγώ είδα ένα πλάνο το πρωί στην Μελέτη και πολύ με απασχόλησε. Δηλαδή, η ηλικία μας έχει να κάνει με το πόσο χρονών είναι τα παιδιά μας; Εγώ έχω παιδιά σε όλες τις ηλικίες, έχω ένα παιδί που θα γίνει 20 σε έναν μήνα και έχω κι ένα που είναι 7,5.

Δεν έχω τέτοια φοβία, περιμένω αυτά να γίνονται στην ώρα τους. Κανείς να μην βιάζεται. Μεγαλώνει η γυναίκα σύμφωνα με πόσο μεγαλώνουν τα παιδιά της;», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Γκρεμίζεται» η αυτοκρατορία της Ελένης Μενεγάκη - Η αποκάλυψη για το Instagram της που την «καίει»

«Βρε δεν τα αφήνεις αυτά;» - Άφωνη η Σμαράγδα Καρύδη με το παράπονο της Ελένης Μενεγάκη