Από Πέννυ Μαστοράκου

Το απόγευμα του Σαββάτου 8/10, ήταν η μεγάλη πρεμιέρα για το Cash or Trash στο STAR, και είδαμε την Δέσποινα Μοιραράκη να επανέρχεται και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες (δείτε εδώ την πρώτη τηλεοπτική της εμφάνισή μετά τον χαμό του συζύγου της).

Την γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματία την απολαύσαμε ξανά στο τιμόνι της παρουσίασης, ωστόσο σε κάποια φάση δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή της, με αφορμή όσα εξομολογήθηκε ο διαγωνιζόμενος, και είπε λίγα λόγια για τον θάνατο του συζύγου της, αλλά και για την στήριξη που έχει λάβει από τον σταθμό της για το θέμα αυτό.

Η συγκίνηση της Δέσποινας Μοιραράκη στο Cash or Trash

«Θα σας συγχωρώ γιατί είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με το θέμα καρκίνος για ένα προσωπικό μου θέμα. Είναι γνωστό ότι ο άνδρας μου έφυγε από καρκίνο. Αυτό το οποίο κάνετε είναι ένα έργο ζωής και θέλω να σας συγχαρώ. Και ιδιαίτερα να ευχαριστήσω το Cash or Trash που μου δίνεται και εμένα προσωπικά η δυνατότητα να μπορούμε να μιλάμε για τον καρκίνο χωρίς να φοβόμαστε αυτή την λέξη. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να κάνουμε ότι μπορούμε για την πρόληψη.

Μέσα από αυτή την εκπομπή, δεν είναι μόνο να φέρουμε ένα αντικείμενο και να το πουλήσουμε, αναδεικνύουμε την κοινωνία μας και την ζωή μας. Σας ευχαριστώ θερμά. Έχω πονέσει πολύ για τον καρκίνο και πονάω ακόμα και προχωράμε» συμπλήρωσε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Τα συγκινητικά λόγια της Δέσποινας Μοιραράκη στην πρεμιέρα για τον θάνατο του συζύγου της

Η συγκινητική εξομολόγηση της για τον σύζυγό της

Tο πρωί της Παρασκευής (7/10), η Δέσποινα Μοιραράκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast At Star. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον νέο κύκλο της εκπομπής της καθώς και στο γεγονός πως ο σύζυγό της ήταν αυτός που την παρότρυνε τότε να πει το ναι.

Η Δέσποινα Μοιραράκη εξομολογήθηκε τα πάντα για τους δύσκολους μήνες που πέρασε μετά την απώλεια του αγαπημένου της, ενώ αποκάλυψε πως το παιχνίδι του Star αποτέλεσε βάλσαμο για την ψυχή της.

«Για μένα είναι πολύ μεγάλη τιμή να είμαι στο Star, συγκινούμαι γιατί το Cash or Trash ήρθε στη ζωή μου σε μία στιγμή πολύ ιδιαίτερη και δύσκολη. Όλα τα γυρίσματα που κάναμε τον Σεπτέμβριο ήταν βάλσαμο για την ψυχή μου. Ευχαριστώ το Star που με εμπιστεύτηκε και μου ανέθεσε έναν τόσο σημαντικό ρόλο στο Cash or Trash, είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη και υπερήφανη, το τιμώ όσο μπορώ περισσότερο.

Το παιχνίδι αυτό είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα μου. Αυτή η παρουσίαση που κάνω, είναι προσωπικά για τη Δέσποινα Μοιραράκη. Ο σύζυγός μου, ο αντρούλης μου με είχε παροτρύνει υπερβολικά να δεχθώ. Όταν το βλέπαμε μαζί μου έλεγε "Σε θαυμάζω γυναίκα μου, το έλεγα εγώ όταν σου έκαναν την πρόταση΄'. Τον συμβουλευόμουν στα πάντα και μου έδωσε αυτό το push για να μπορέσω να δεχθώ.

Τότε ήταν μία δύσκολη στιγμή μας, ο χρόνος ήταν περιορισμένος. Έκανα τα γυρίσματα του Cash or Trash κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες και η παρότρυνση του συζύγου μου ήταν πολύ σημαντική», είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Μοιραράκη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ενοχλήθηκε ιδιαίτερα στο μνημόσυνο του συζύγου της - Η όλο νόημα ανακοίνωση της Δέσποινας Μοιραράκη

Απόσπασμα από το σημερινό (7/10) επεισόδιο του Cash or trash - Πρεμιέρα με τη Δέσποινα Μοιραράκη