Από Στέλλα Μούτσιου

Η Αθηναΐδα Νέγκα είναι πλέον χωρισμένη (δείτε εδώ την ανάρτηση με την οποία έκανε γνωστό το γεγονός) και λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της απόφασης αυτής, πραγματοποίησε την εκπομπή της στο ραδιόφωνο, σχολιάζοντας χιουμοριστικά το τι συνέβη.

Έτσι, η κάμερα του Πρωινού την πλησίασε για να την ρωτήσει για τα λόγια της, με εκείνη να απαντά λακωνικά, χωρίς να θέλει να δώσει συνέχεια.

Νέα σχόλια από την Αθηναΐδα Νέγκα για το διαζύγιό της

«Καλή σας μέρα, είναι μία υπέροχη ημέρα. 8 Οκτωβρίου 2022 σήμερα, είναι Πέμπτη, δηλαδή η προ- Παρασκευή. Στον κόσμο συμβαίνουν διάφορα συνταρακτικά. Ζιζέλ και Τομ Μπρέϊντι μετά από επικό καβγά προσέλαβαν δικηγόρους διαζυγίου. Πω πω τι συμβαίνει στον κόσμο. Άκου κάτι πράγματα τώρα! Η Αθηναϊς Νέγκα θα είναι εδώ μέχρι τις 12, πιο συντετριμμένη από τη Σακίρα και θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να σας φτιάξει τη διάθεση», είπε χαρακτηριστικά κατά την μετάδοση.

Όμως, στο κανάλι του ΑΝΤ1 εξήγησε: «Κάνω πλάκα (σ.σ. ότι είναι πιο συντετριμμένη από την Σακίρα). Γεια σας».

Το Πρωινό ΑΝΤ1

Οι πρώτες δηλώσεις της για τον χωρισμό

Το πρωί της Πέμπτης 6/10, μέσα από μία δημοσίευσή της στο Instagram, η Αθηναΐς Νέγκα, έκανε γνωστό πως μετά από 5 χρόνια γάμου και ένα παιδί (δείτε εδώ το πανέμορφο κοριτσάκι τους), αποφάσισαν με τον σύζυγό της, να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους και να πάρουν διαζύγιο, όπως ήδη αναφέρθηκε.

Λίγες ώρες μετά η γνωστή δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός, έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό Μας, η οποία επικοινώνησε μαζί της, και επιβεβαίωσε τον χωρισμό της, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ελπίζει να έχει καλές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της.

«Δεν έχω κάτι να πω. Οι σχέσεις αλλάζουν. Ελπίζω να συνεχίσω να έχω μια καλή σχέση με τον άντρα μου και να μπορούμε να πάμε μαζί σινεμά. Δεν έχω κάτι άλλο να πω» είπε λιτά και απέριττα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είμαι ένας από τους ανθρώπους που έζησε αυτόν τον έρωτα...» - Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την δικαστική διαμάχη Χρηστίδου και Μαραντίνη στο Πρωινό

Πάνω κάτω: Η φυγή της Δούκισσας από το Πρωινό, τα ξεφουσκωμένα νούμερα της Φαίης και οι "Αμφιβολίες"