Από Πέννυ Μαστοράκου

Η Ελένη Γιάλη, ήταν ένα από τα τρανς μοντέλα (δείτε εδώ το άλλο τρανς μοντέλο που πήγε) του φετινού κύκλου του GNTM 5, και εντυπωσίασε ιδιαίτερα τους κριτές, ωστόσο δεν τα κατάφερε, και δεν μπήκε στο σπίτι του ριάλιτι. Όμως το πρωί της Πέμπτης 6/10, την απολαύσαμε στην εκπομπή Super Κατερίνα, όπου μίλησε και αποκάλυψε τα πάντα.

Το τρανς μοντέλο «άνοιξε την καρδιά» και μίλησε για την απόφαση να πάει στον διαγωνισμό, για τις δυσκολίες που έχει βιώσει αλλά και για τη σχέση με τους γονείς της.

Η εξομολόγηση του τρανς μοντέλου Ελένης Γιάλη από το GNTM

«Με τον πατέρα μου δεν έχουμε καμία επικοινωνία. Ούτε πριν το GNTM ούτε μετά. Δεν ξέρω καν αν το έχει δει. Ούτε με τη μητέρα μου έχει επικοινωνία εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Όσο ζούσα στο χωριό τα πράγματα ήταν οκ γιατί έπεσε και ο Covid και κάπως βόλεψε στο να ανθίσω. Όταν βγήκαμε από τις καραντίνες εγώ ήμουν ένας άλλος άνθρωπος. Είχαν μακρύνει τα μαλλιά μου.

Ξαφνικά ο κόσμος σε εκείνη τη μικρή κοινωνία που μεγάλωσα είδε κάτι το οποίο δεν γνώριζε. Τύπου από που ήρθες; Πάντα με στήριζε η μητέρα μου. Είναι πάντα δίπλα μου σε όλα. Όταν της εξομολογήθηκα ότι είμαι γυναίκα, ανακουφίστηκε, γιατί αυτό που εισέπραξε είναι ότι το παιδί μου βρήκε τον δρόμο του και θα είναι ευτυχισμένο» εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων.

Παίκτρια δεν άντεξε την απόρριψη και κατέρρευσε

Άλλο ένα επεισόδιο του GNTM 5 παρακολουθήσαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Τρίτης 4/10, όπου οι κριτές έπρεπε να πάρουν την μεγάλη απόφαση, για το ποια κορίτσια θα μπουν στο σπίτι (δείτε εδώ ποια 21 κορίτσια πήραν το ναι), και θα ξεκινήσει το όνειρο για αυτές.

Μία παίκτρια ωστόσο, στο άκουσμα της απόρριψή της κατέρρευσε, με αποτέλεσμα η παραγωγή να ζητήσει την επέμβαση ψυχολόγου.

Η Έβελιν ξέσπασε σε έντονα κλάματα, καθώς δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την απόρριψη. Ο Τάσος Σοφρωνίου, η Βίκυ Καγιά και ο Γιώργος Καράβας έτρεξαν να την ηρεμήσουν, λέγοντάς της πως η ζωή είναι μπροστά της και πως δεν πρέπει να στεναχωριέται για τέτοια πράγματα.

«Νιώθω πάρα πολύ απογοητευμένη. Μπορεί να πήγα λάθος στο bootcamp, δε μου δώσατε ούτε μια ευκαιρία να επανορθώσω, ενώ μου λέγατε ότι μπορώ να αλλάξω τον κόσμο!» είπε χαρακτηριστικά η παίκτρια αποχωρώντας...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: "Λύγισε" μπροστά στην κριτική επιτροπή η Άννα - «Ειπώθηκαν πολλά...»

GNTM 5: Η εντυπωσιακή είσοδος της νέας instructor - Η αλήθεια για τον ρόλο της στον διαγωνισμό